Ελάτε στην παρέα μας

Βριλησσίων

Νέα δράση σίτισης των αδέσποτων διοργανώνει ο Δήμος Βριλησσίων

Δημοσιεύθηκε

στις

Νέα δράση προσφοράς ζωοτροφών σίτισης των αδέσποτων γατών και σκύλων υλοποίησε ο Δήμος Βριλησσίων σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής (Π.Ε.Δ.Α).

Την παράδοση των τροφών για τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς στους εθελοντές φιλόζωους των Βριλησσίων έκανε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος για τα θέματα Περιβάλλοντος, Αλέξης Μαυραγάνης, με την υπεύθυνη του δημοτικού προγράμματος κα Α. Παπαγεωργίου.

Ο κ. Μαυραγάνης τόνισε «τη σημασία της εθελοντικής προσφοράς των δημοτών για το σημαντικό ζήτημα της σίτισης των αδέσποτων όλο το διάστημα της κρίσης πανδημίας που βιώνουμε» και δεσμεύτηκε ότι το ερχόμενο διάστημα θα συμβάλλει ιδιαίτερα, ώστε «ο Δήμος Βριλησσίων να πυκνώσει τις δράσεις του με στόχο την περαιτέρω ενδυνάμωση της ολοκληρωμένη προσέγγισης για βιώσιμη διαχείριση των αδέσποτων».

Το Πρόγραμμα Βιώσιμης Διαχείρισης των αδέσποτων ζώων συντροφιάς υλοποιείται βήμα-βήμα την τελευταία πενταετία από την Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας και σε αγαστή συνεργασία με τους φιλοζωικούς συλλόγους και τους ευαισθητοποιημένους εθελοντές δημότες της πόλης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ