Ελάτε στην παρέα μας

Βριλησσίων

Μεγάλη συμμετοχή στην έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Βριλησσίων

Δημοσιεύθηκε

στις

Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση των πολιτών στο κάλεσμα του Δήμου Βριλησσίων, μέσω του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλλεγύης και των Φορέων Εθελοντών Αιμοδοτών της πόλης, για την κάλυψη των αναγκών που έχουν προκύψει από την πανδημία του κορωνοϊού.

Από την έναρξη της αιμοδοσίας στις 10:00 έως και τη λήξη της στις 18:30, περισσότεροι από 250 εθελοντές αιμοδότες προσήλθαν να δώσουν αίμα και να χαρίσουν ζωή στον Συνάνθρωπο, ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο.

Ο Δήμαρχος Βριλησσίων, Ξένος Μανιατογιάννης, απευθυνόμενος στους πολίτες – εθελοντές, στους φορείς- εθελοντές αιμοδότες της πόλης που συνεργάστηκαν για την ΄Εκτακτη Αιμοδοσία, αλλά και στους εθελοντές ιατρούς και στο νοσηλευτικό προσωπικό, στα μέλη του Δ.Σ. του ΟΚΠΑ, στους εργαζόμενους του Δήμου, καθώς και στην Αντιδήμαρχο και Πρόεδρο του Οργανισμού Κοινωνικής Προσφοράς & Αλληλεγγύης, κα Βούλα Αρσένη- Λάμπρου, δήλωσε: «Σας ευχαριστώ προσωπικά που για ακόμη μια φορά η Ανθρωπιά και η Ομοψυχία των Βριλισσιωτών αποδείχτηκε στην πράξη. Ιδιαίτερα συγκινητική υπήρξε και η συμμετοχή των νέων, οι οποίοι έστειλαν μήνυμα αισιοδοξίας για το «αύριο» καθώς και η προσέλευση συλλογικοτήτων της πόλης μας. Καταφέραμε ως Δήμος να συγκεντρώσουμε δεκάδες φιάλες αίματος για το Εθνικό Κέντρο Εθελοντών Αιμοδοτών, που αυτή τη στιγμή, μαζί με τα νοσοκομεία όλης της χώρας, δίνουν «μάχη» για να υπερασπιστούν τη Δημόσια Υγεία.

Επίσης, ευχαριστώ θερμά το Εθνικό Κέντρο Εθελοντών Αιμοδοτών, το Νοσοκομείο «ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ» που σε συνεργασία με τους εθελοντές Ιατρούς, νοσηλευτές και προσωπικό του ΟΚΠΑ, έλαβαν όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις για την υγεία των εθελοντών πολιτών. Η συμβολή όλων μας αποδεικνύεται πάντα πολύτιμη και ιδιαίτερα τώρα που η κρισιμότητα της κατάστασης επιβάλλει να υπερβάλλουμε εαυτόν και να είμαστε περισσότερο από ποτέ άλλοτε πειθαρχημένοι, αλληλέγγυοι και ανιδιοτελείς στην πράξη»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ