Ελάτε στην παρέα μας

Βριλησσίων

Λαμπρή γιορτή των ΚΑΠΗ Δήμου Βριλησσίων για την 25η Μαρτίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε πνεύμα υψηλού εθνικού φρονήματος πραγματοποιήθηκε η γιορτή για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου από τα ΚΑΠΗ του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης (ΟΚΠΑ) Δήμου Βριλησσίων, στην κατάμεστη αίθουσα ‘Μουσών’ του Πνευματικού Κέντρου του δήμου.
Ο δήμαρχος Βριλησσίων Ξένος Μανιατογιάννης εκφώνησε τον πανηγυρικό της ημέρας τονίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι «η μακραίωνη ιστορία μας, όπως και ο σημερινός εορτασμός της Εθνικής μας επετείου, της Επανάστασης του ’21, δείχνουν ότι η Ελληνική μας ταυτότητα έχει την πολιτιστική, ιστορική και ανθρωπιστική παντοδυναμία παρά τον μικρό αριθμό των Ελλήνων να απορροφά λαούς και πολιτισμούς, εντάσσοντάς τους στο περιούσιο Ελληνικό Έθνος, γιατί έχει βαθιές ιστορικές ρίζες (…) Η 25η Μαρτίου 1821 μας δείχνει το δρόμο για την επιτυχία, ας τον προχωρήσουμε όλοι μαζί, απόγονοι της βαριάς Ελληνικής κληρονομιάς, συνεχιστές της ένδοξης ελληνικής ιστορίας, ευλογημένοι απόγονοι του 1821».
Την εορτή πλαισίωσαν μέλη του ΚΑΠΗ με υπέροχες και δυναμικές απαγγελίες ποιημάτων του Βαλαωρίτη, η χορωδία με εξαιρετικά τραγούδια αλλά και η χορευτική ομάδα του ΚΑΠΗ με δημοτικούς χορούς.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, οι Αντιδήμαρχοι Σοφία Χατζάρα και Κώστας Βαφειάδης, οι Πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών κα Παρασκευοπούλου και κ. Εγκολφόπουλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Τσιλιγκάκης, κα Σίμου και ο εκπρόσωπος των μελών του ΚΑΠΗ κ. Κάππας.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ