Ελάτε στην παρέα μας

Βριλησσίων

Δήμος Βριλησσίων: Δωρεάν rapid test για πολίτες και εργαζόμενους τη Δευτέρα 10/5

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Βριλησσίων μέσω του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης,  διοργανώνει σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), δωρεάν rapid test για το Covid-19.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 10 Μαίου 2021, στην πλατεία Αναλήψεως. Κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται στο σημείο, όπου οι πολίτες άνω των 10 ετών, θα μπορούν να προσέλθουν από τις 10:00 π.μ. έως τις 15.00 μ.μ. και να υποβληθούν σε δειγματοληπτικό έλεγχο δωρεάν, γρήγορα και με ασφάλεια.

Οι ενδιαφερόμενοι για τη διενέργεια του τεστ θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα, το ΑΜΚΑ τους καθώς επίσης και τον αριθμό κινητού τηλεφώνου στον οποίο θα λάβουν τα αποτελέσματα του test.

Επανέλεγχος εργαζομένων 

Στο πλαίσιο της προληπτικής φροντίδας υγείας και σε συνέχεια των επαναληπτικών ελέγχων στους εργαζόμενους του Δήμου Βριλησσίων προγραμματίστηκε επανέλεγχος για covid-19, προς διαπίστωση συμπτωμάτων και αποφυγή διασποράς του COVID-19.

Η διενέργεια των covid-19 tests θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 10 Μαΐου 2021 και ώρα 10:00-15:00, στην αίθουσα ΤΥΠΕΤ, επί της οδού Π. Μπακογιάννη, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, τις «Κινητές Ομάδες Επισκέψεων στο Σπίτι» και του Ιατρικού Συλλόγου Αθήνας.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ