Ελάτε στην παρέα μας

Ασπροπύργου

«Μαθαίνουμε Πράσινες Συνήθειες» με το Δήμο Ασπροπύργου

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Ασπροπύργου συμμετέχει στην πραγματοποίηση ενός ξεχωριστού διαδικτυακού βιωματικού εργαστηρίου με θέμα: «Μαθαίνουμε Πράσινες Συνήθειες», που διοργανώνουν το Europe Direct ΕΛΙΑΜΕΠ Αττικής και το Ελληνικό Φόρουμ για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη (ΕΛΦΟΒΑ), που αποτελεί από κοινού πρωτοβουλία του ΕΛΙΑΜΕΠ και του Foundation for Global Governance and Sustainability (FOGGS) των Βρυξελλών.

Σε συνεργασία με τη μη κυβερνητική οργάνωση «Οργάνωση Γη» και με τη «WWF», σας καλούν να συμμετάσχετε στο διαδικτυακό εργαστήριο, όπου θα μάθουμε τι είναι η Στρατηγική από το Αγρόκτημα στο Πιάτο της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά και συμβουλές για σωστή ανακύκλωση.

Εισαγωγή στην Ευρωπαϊκή Πράσινη Συμφωνία:

  • Γιώργος Κωστάκος, Επιστημονικός Συνεργάτης, Ελληνικό Ίδρυμα Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής και Συνιδρυτής, Global Governance and Sustainability (FOGGS).
    Εισαγωγή στην Αστική Γεωργία
  • Παναγιώτης Παπαδόπουλος, Γεωπόνος MSc, Οργάνωση Γη.
    Πρακτικές και Συμβουλές για Σωστή Ανακύκλωση
  • Αχιλλέας Πληθάρας, Υπεύθυνος για τα προγράμματα σχετικά με τη μείωση του αποτυπώματος, WWF Hellas.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου και ώρα 17:00-19:30, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας “ZOOM”. Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας τη φόρμα που θα βρουν εδώ*. Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: Τετάρτη 20 Οκτωβρίου.

Ο σύνδεσμος για το Facebook event βρίσκεται εδώ: https://fb.me/e/7zYkVmb9R.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ