Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Υποψήφιος με το # Ενωμένο Μαρούσι και τον Γιώργο Καραμέρο ο Φραγκιάς Παρασύρης

Δημοσιεύθηκε

στις

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην παράταξη # Ενωμένο Μαρούσι με υποψήφιο δήμαρχο τον Γιώργο Καραμέρο, είναι στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου, ο Φραγκιάς Παρασύρης.

Με την ανακοίνωση της υποψηφιότητας ο ίδιος δήλωσε: «Συμμετέχω στο # Ενωμένο Μαρούσι με το Γιώργο Καραμέρο διότι από την πρώτη μέρα με κέρδισε ως άνθρωπος με την ευθύτητα και την ειλικρίνεια που τον διακρίνει. Το # Ενωμένο Μαρούσι είναι ένας διακομματικός συνδυασμός αποτελούμενος από νέους, και έμπειρους αυτοδιοικητικούς με κοινό τόπο την αγάπη για το Μαρούσι. Εκτιμώ η αλλαγή με νέους ανθρώπους είναι αυτό που έχει σήμερα ανάγκη η πόλη και θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να πετύχουμε».
Από την πλευρά του ο Γιώργος Καραμέρος, με την παρουσίαση του νέου υποψηφίου δήλωσε: «Το # Ενωμένο Μαρούσι δυναμώνει καθημερινά, ανεξάρτητο, πολυσυλλεκτικό και με επίκεντρο τον δημότη. Η αλλαγή που θέλουμε θα έρθει από τους ανθρώπους που στηρίζουμε και τις πολιτικές που οραματιζόμαστε. Σαραντατέσσερις, μέχρι σήμερα, υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με το # Ενωμένο Μαρούσι συνθέτουν ένα ζωντανό οργανισμό με διάθεση, νέες ιδέες και προτάσεις για την επόμενη μέρα. Καλωσορίζουμε τον Φραγκιά Παρασύρη, σίγουροι ότι θα συνδράμει με την εμπειρία και την πολυδιάστατη ενασχόλησή του με τα κοινά της πόλης, στην προσπάθειά μας για την επανεκκίνηση του Αμαρουσίου».
Ο Φραγκιάς Παρασύρης κατοικεί στην περιοχή Βορρέ, είναι πτυχιούχος ηλεκτρολόγος, αντιπρόεδρος στην «Πανελλήνια Κίνηση Μυλοποταμιτών» και αντιπρόεδρος στο «Σύλλογο Ζωνιανών Αθήνας». Είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου του αθλητικού συλλόγου ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ και την περίοδο 2017- 2018 διετέλεσε διευθυντής στην ανδρική ομάδα μπάσκετ του ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ που αγωνιζόταν στην Α2 εθνική κατηγορία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ