Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Υποψήφια με το # Ενωμένο Μαρούσι η ηθοποιός Σάρα Εσκενάζη

Δημοσιεύθηκε

στις

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον ανεξάρτητο συνδυασμό # Ενωμένο Μαρούσι και υποψήφιο δήμαρχο τον Γιώργο Καραμέρο, είναι στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2019 η ηθοποιός Σάρα Εσκενάζη.

Η Σάρα Εσκενάζη είναι ηθοποιός, έχει σπίτι και επαγγελματική δραστηριότητα στο κέντρο του Αμαρουσίου και ασχολείται με το θέατρο και τον αθλητισμό. Έγινε ευρύτερα γνωστή και αγαπητή μέσα από την συμμετοχή της στην τηλεόραση και στο θέατρο. Είναι κόρη του γνωστού και αγαπημένου ηθοποιού και σκηνοθέτη Αλμπέρτο Εσκενάζη.

Με την ανακοίνωση της υποψηφιότητας η ίδια δήλωσε: «Αποφάσισα να αποδεχτώ την πρόταση του κ. Καραμέρου και να είμαι υποψήφια στον ανεξάρτητο συνδυασμό # Ενωμένο Μαρούσι όπου συναντιούνται νέοι άνθρωποι που θέλουν μια αλλαγή στην πόλη που ζούμε ή εργαζόμαστε. Ο Γιώργος Καραμέρος, παρότι και ο ίδιος νέος, έχει εμπειρία στην αυτοδιοίκηση και όραμα για το Μαρούσι. Με ενδιαφέρει να προσφέρω στον τομέα του πολιτισμού και της συμμετοχής των νέων ανθρώπων σε μια σειρά δράσεων και αυτοί είναι και οι βασικοί λόγοι της υποψηφιότητάς μου. Εύχομαι και ελπίζω να φανώ άξια της επιλογής του αλλά και όλων όσων επιλέξουν να με στηρίξουν».

Από την πλευρά του ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Καραμέρος δήλωσε: «Καλωσορίζουμε τη Σάρα Εσκενάζη στο # Ενωμένο Μαρούσι. Μια νέα γυναίκα, με διακριτή και άψογη δημόσια παρουσία στην  τηλεόραση αλλά και το θέατρο που με συνέπεια υπηρετεί. Με την ποιότητα, τη θετική ενέργεια που έχει ως άνθρωπος και με τον ενθουσιασμό της μπορεί να προσφέρει πραγματικά στην πόλη».

 

 

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ