Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Το ευχαριστήριο μήνυμα του Δημάρχου Αμαρουσίου, Θ. Αμπατζόγλου στους εκπαιδευτικούς της πόλης

Δημοσιεύθηκε

στις

Oμαλά ξεκίνησε η εκπαιδευτική λειτουργία στα σχολεία του Δήμου Αμαρουσίου.

Τα θέματα των εκπαιδευτικών υποδομών και αναγκαίων μέσων (ασφάλειας και υγιεινής), εξετάζονται καθημερινά από τα στελέχη των αρμόδιων Επιτροπών του Δήμου σε συνεργασία με τους Δντές των Σχολείων.

Για την προσπάθεια που κατέβαλαν οι εκπαιδευτικοί, το διάστημα της επιβολής των έκτακτων μέτρων, τους συνεχάρη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου, με την ακόλουθη επιστολή:

«Αξιότιμοι Εκπαιδευτικοί λειτουργοί του Αμαρουσίου,

Με την επανέναρξη της  σχολικής  χρονιάς, οφείλουμε να σας  συγχαρούμε και να σας  ευχαριστήσουμε  για την αποφασιστικότητά σας στη συνέχιση του εκπαιδευτικού έργου, όλο το προηγούμενο διάστημα, υπό τις αντίξοες συνθήκες που επιβλήθηκαν λόγω των έκτακτων μέτρων.

Η επανεκκίνηση της σχολικής δραστηριότητας, γίνεται υπό ειδικούς όρους και σύμφωνα με οδηγίες ασφάλειας και υγιεινής που επιβάλλονται από την εξέλιξη της επιδημίας covid19. Σε αυτή την προσπάθεια ο Δήμος μας  θα είναι δίπλα σας μέσα από τα θεσμικά του όργανα (Δημοτική Επιτροπή Παιδείας, Σχολικές Επιτροπές Α’βάθμιας και Β’βάθμιας εκπαίδευσης) και σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς, για να υποστηρίξει το έργο σας με όλα τα δυνατά μέσα.

Πρέπει όλοι να γνωρίζουν, μαθητές, γονείς και καθηγητές, πως η εκπαιδευτική δραστηριότητα ξεκινά σε χώρους  καθαρούς και απολυμασμένους. Επιπλέον είναι  προγραμματισμένες  οι περιοδικές  απολυμάνσεις επιπλέον της σχολαστικής καθημερινής καθαριότητας.

Καθήκον και κύριο μέλημά μας, εφαρμόζοντας τις επίσημες  οδηγίες  και σε στενή συνεργασία με τα Υπουργεία Παιδείας και Υγείας, είναι να εξασφαλίσουμε τις καλύτερες συνθήκες σε αυτή τη νέα πραγματικότητα για όλους  τους  εμπλεκόμενους  με την Παιδεία στην πόλη μας».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ