Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου με τον Σύλλογο Αθμονέων

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου με την Πρόεδρο Ρούλα Μπογδάνου – Καλύβα και τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου Αθμονέων πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν ζητήματα αποκατάστασης φθορών και ανακαίνισης χώρων του Λαογραφικού Μουσείου που είναι και τόπος στέγασης του Συλλόγου καθώς και οι προτάσεις για τις προοπτικές στέγασης για το μέλλον. Αναφέρθηκαν ακόμη οι δράσεις του συλλόγου στην περίοδο των Χριστουγέννων με κύριο σκοπό την ενίσχυση του εθελοντισμού και του πνεύματος αλληλεγγύης και ταυτόχρονα και εκείνες οι δραστηριότητες για τη διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς του Αμαρουσίου.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Θ. Αμπατζόγλου δήλωσε: «Ο Σύλλογος των Αθμονέων, ο ιστορικότερος σύλλογος της πόλης μας, τυγχάνει της διαχρονικής συμπαράστασης του Δήμου μας και ενισχύουμε αυτή τη βούληση με περαιτέρω κοινές δράσεις που καρτούν ζωντανή την πολύτιμη κληρονομιά του Αμαρουσίου, αλλά ταυτόχρονα διατηρούν ζεστή την αγκαλιά εθελοντισμού που πρέπει να δείχνουμε στους συμπολίτες μας».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ