Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Στη ΓΑΔΑ 42χρονος που “ξάφριζε” καταστήματα στα Βόρεια Προάστια – Αναζητείται ο συνεργός του

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνελήφθη, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, στο Μαρούσι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμαρουσίου, 42χρονος ημεδαπός για διακεκριμένες κλοπές από καταστήματα σε περιοχές της Βορειοανατολικής Αττικής, κατ’ επάγγελμα, κατ’ εξακολούθηση και κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, το πρωί της 24ης Νοεμβρίου, ο κατηγορούμενος με τη χρήση μεταλλικού φρεατίου υπονόμου, έσπασε γυάλινη τζαμαρία καταστήματος στην περιοχή της Κηφισιάς, αφαίρεσε από το ταμείο χρηματικό ποσό και διέφυγε με αυτοκίνητο.

Μετά από αναζητήσεις, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Παλαιού Φαλήρου, εντόπισαν το αυτοκίνητο σταθμευμένο στην περιοχή του Κολωνού και όταν ο κατηγορούμενος εισερχόταν σε αυτό, τον ακινητοποίησαν και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Αμαρουσίου, όπου ταυτοποιήθηκε ως δράστης της ανωτέρω κλοπής και συνελήφθη.

Σε γενόμενη έρευνα, στην οικία του και την κατοχή του βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν πληθώρα διαρρηκτικών υλικών, τεχνολογικός εξοπλισμός, ρουχισμός που φορούσε κατά την τέλεση των αξιόποινων πράξεων, 4 USB , κάρτες μνήμης και κλειδαριά.

Κατασχέθηκε, επίσης, και το επιχειρησιακό αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν ως μέσο μεταφοράς κατά την τέλεση των κλοπών.

Από την προανακριτική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Αμαρουσίου, εξιχνιάστηκαν επιπλέον -9- περιπτώσεις κλοπών σε καταστήματα στη Λυκόβρυση, στην Κηφισιά, στο Μαρούσι και στο Ηράκλειο, τις οποίες ενεργούσε είτε μόνος του, είτε από κοινού με συνεργό του (τσιλιαδόρο), με παρόμοιο τρόπο δράσης.

Ο 42χρονος έχει κατηγορηθεί κατά το παρελθόν για παρόμοια αδικήματα. Αναζητείται ο συνεργός του.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ