Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Σταθερό το ενδιαφέρον των καταναλωτών και στην 46η Δράση Αγροτικών Προϊόντων του Δήμου Αμαρουσίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Σταθερά στηρίζουν με την προτίμησή τους οι καταναλωτές τις αγροτικές δράσεις του Δήμου Αμαρουσίου, επωφελούμενοι ποιότητας εγχώριων αγροτικών προϊόντων σε προσιτές τιμές.

Και σε αυτήν την 46η Δράση Διάθεσης Αγροτικών Προϊόντων, εκατοντάδες ήταν οι πολίτες που πραγματοποίησαν τις αγορές τους, όπου είχαν την ευκαιρία να επιλέξουν ανάμεσα σε 200 διαφορετικά προϊόντα από 45 παραγωγούς απ’ όλη την Ελλάδα, που έχουν επιλεγεί βάσει σχετικών ελέγχων και πιστοποιήσεων.

Με την ευκαιρία της 46ης δράσης, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, δήλωσε: «Εδώ και επτά χρόνια στηρίζουμε τα ελληνικά νοικοκυριά εξασφαλίζοντάς τους, χάρη στην απουσία μεσάζοντα, υψηλής ποιότητας ελληνικές γεύσεις και προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές. Το αμείωτο ενδιαφέρον των καταναλωτών για τις δράσεις του Δήμου μας αποδεικνύει στην πράξη ότι είναι ορθή η απόφασή μας να συνεχίζουμε την πολύχρονη αυτή διαδρομή που αποτελεί στήριξη για τις οικογένειες, τις ευπαθείς ομάδες της πόλης μας αλλά και για τους ίδιους τους Έλληνες παραγωγούς».

Για πληροφορίες και ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν από Δευτέρα – Παρασκευή από 9 π.μ. έως 3 μ.μ. στα τηλ. 2132038349, 336, 080 και κατά το Σαββατοκύριακο στα τηλ. 2132038000, 001.

Για απευθείας ενημέρωση σχετικά με τις μελλοντικές δράσεις διάθεσης εγχώριων αγροτικών προϊόντων από τον Δήμο Αμαρουσίου, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλουν μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] για να ενταχθούν στη λίστα των παραληπτών ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.

Η επόμενη προγραμματισμένη δράση είναι την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019.

 

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ