Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Παρουσία πλήθους πολιτών η παρουσίαση του νέου βιβλίου της συγγραφέως Πόπης Βραχιώτη Λυμπεροπούλου

Δημοσιεύθηκε

στις

Στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου, η συγγραφέας κα Πόπη Βραχιώτη Λυμπεροπούλου παρουσίασε το νέο της βιβλίο «Η Ελλάδα στη δίνη του πολέμου, της κατοχής και του εμφυλίου», την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017.
Το βιβλίο στηρίζεται σε αφηγήματα και μνήμες της συγγραφέως, η οποία όπως τόνισε προσπάθησε να είναι όσο το δυνατόν πιο αμερόληπτη στις αφηγήσεις τω γεγονότων.
Την εκδήλωση χαιρέτησε μέσω Skype ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης εξαίροντας το συγγραφικό έργο και την προσφορά της κας Βραχιώτη –Λυμπεροπούλου στον πολιτισμό.
«Είναι μεγάλη τιμή και χαρά για εμάς να φιλοξενούμε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου την παρουσίαση του βιβλίου της κας Βραχιώτη –Λυμπεροπούλου, η οποία επί σειρά ετών υπήρξε Πρόεδρος της Ένωσης Πελοποννησίων Αμαρουσίου.
Στη δύσκολη αυτή συγκυρία που περνά η χώρα μας η πνευματική τροφή είναι ότι σημαντικότερο για εμάς τους Έλληνες και η συγγραφέας μέσα από τα έργα της και την προσφορά μας συμβάλει σε αυτό, διατηρώντας άσβεστη την πολύτιμη κληρονομιά μας. Η παρουσία της είναι τιμή για την πόλη μας »
Εμφανώς συγκινημένη η συγγραφέας κα Πόπη Βραχιώτη Λυμπεροπούλου ευχαρίστησε από καρδιάς το Δήμαρχο Αμαρουσίου για τη φιλοξενία και τη μεγάλη αγκαλιά που έχει ανοίξει σε όλο τον πνευματικό κόσμο της πόλης.
Για το βιβλίο μίλησαν οι εκπαιδευτικοί κ.κ. Θεόδωρος Καντζάβελος, Λουκάς Μπακάλης και ο δημοσιογράφος κ.Γιώργος Ρεκουνιώτης – Κυριακόπουλος.
Την οργάνωση και την επιμέλεια της εκδήλωσης είχε η Αντιδήμαρχος Δημοσίων Σχέσεων κα Ρένα Χαλιώτη. Παραβρέθηκαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Στέφανος Τσιπουράκης, Δημήτρης Σμυρνής και Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ