Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Για θέματα του Αμαλιείου ενημέρωσε τον Δήμαρχο Γ. Πατούλη, ο Διευθυντής του Οικοτροφείου Θηλέων Ηλ. Κεχαγιάς

Δημοσιεύθηκε

στις

Εποικοδομητική συζήτηση είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης με τον Διευθυντή του Αμαλίειου Οικοτροφείου Θηλέων στο Μαρούσι κ. Ηλία Κεχαγιά, παρουσία των Αντιδημάρχων: Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής κ. Επαμεινώνδα Γαρδέλη, Καθαριότητας και Τεχνικής Υπηρεσίας κ. Βασίλη Κόκκαλη, Οικονομικών κ. Σπύρο Σταθούλη και του Προέδρου της ΚΕΔΑ κ. Νικόλαου Πέππα.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017, στο πλαίσιο της αγαστής συνεργασίας που έχει αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια με το Αμαλίειο Οικοτροφείο, αποτέλεσμα της οποίας είναι η διοργάνωση πολλών πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου στο χώρο του Ιδρύματος, αλλά και η ενίσχυσή του Οικοτροφείου με κάθε πρόσφορο μέσον από το Δήμο Αμαρουσίου.
Ο Διευθυντής του Οικοτροφείου κ. Κεχαγιάς εξέθεσε στη Διοίκηση του Δήμου θέματα καθημερινότητας που αντιμετωπίζει το Οικοτροφείο, το οποίο φιλοξενεί κυρίως φοιτήτριες από την επαρχία με οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα, παρέχοντάς τους δωρεάν στέγαση, σίτιση κ.α.
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης διαβεβαίωσε τον κ. Κεχαγιά ότι τα θέματα του Οικοτροφείου θα εξετασθούν ενδελεχώς από τις υπηρεσίες του Δήμου, ώστε όπου είναι εφικτό να δοθούν λύσεις.
«Στόχος μας -τόνισε -είναι το Οικοτροφείο να παραμείνει ανοικτό και να συνεχίσει το σπουδαίο και θεάρεστο έργο που επί σειρά ετών επιτελεί. Θα κάνουμε ότι μπορούμε ώστε να συνεχίσει να αποτελεί μια ζεστή φωλιά και στήριγμα για δεκάδες σπουδάστριες.»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ