Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Ο Δήμος Αμαρουσίου δεν ξεχνά τα αδέσποτα εν μέσω πανδημίας

Δημοσιεύθηκε

στις

Πραγματοποιήθηκε η διάθεση ξηράς τροφής, σε φιλοζωικά σωματεία και εθελοντές που συνδράμουν την υποστήριξη των αδέσποτων ζώων της πόλης, παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου και του Αντιδημάρχου Στέφανου Τσιπουράκη.

Μετά το πέρας της διαδικασίας ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου δήλωσε: «αυτές τις κρίσιμες ώρες που οι μετακινήσεις είναι δύσκολες, είναι ακόμη πιο σημαντικό το έργο των εθελοντών που στηρίζουν όχι μόνο το έργο του Δήμου μας αλλά βοηθούν και την πόλη μας να είναι καθαρή, φροντισμένη και να δείχνει τον πολιτισμό της για όλα τα όντα. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως εθελοντές όπως την Μαίρη Κονταρίδη εκπρόσωπο του σωματείου “Σω.Φι.Α” για την μαχητική παρουσία της στην προστασία των αδέσποτων, τον Νικόλα Τακτικό εκπρόσωπο εθελοντών του Δήμου για την καθημερινή του αφοσίωση, τον Βαγγέλη Ρωμανό και τον Μέμμο Μάρκου για την προμήθεια ξηράς τροφής και τη γενικότερη συνεισφορά τους».

Οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 2132038319 και 6907096032, προκειμένου να ενημερώνονται για τη διαδικασία παραλαβής ξηράς τροφής, αποκλειστικά για τα αδέσποτα, που λαμβάνει χώρα Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, (10 πμ -12 μμ) στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου. Υπεύθυνοι για τη διάθεση της ξηράς τροφής: κ. Νικόλας Τακτικός (εκπρόσωπος εθελοντών Δήμου) & κα Μαίρη Κονταρίδη (εκπρόσωπος φιλοζωικών σωματείων).

Υπενθυμίζεται πως η κατ’ εξαίρεση μετακίνηση για την προστασία των αδέσποτων επιτρέπεται με τη χορήγηση ειδικού εγγράφου που προμηθεύει τους εθελοντές ο Δήμος Αμαρουσίου.

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ