Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

“Ομορφαίνει” το Μαρούσι – Τακτικές εργασίες καθαρισμού και συντήρησης πρασίνου

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνεχίζονται σε εβδομαδιαία βάση να εκτελούνται εργασίες που αφορούν σε εκτεταμένους καθαρισμούς, απολυμάνσεις σε κοινόχρηστους χώρους αλλά και συντηρήσεις πρασίνου και φυτεύσεις.

Στο πλαίσιο αυτό, τις προηγούμενες ημέρες αλλά και το διάστημα που ακολουθεί οι εργασίες αφορούν:

1.      Απολυμάνσεις και καθαρισμοί στα Δημοτικά κτίρια, τα Λεωφορεία της Δημοτικής Συγκοινωνίας, το κέντρο της πόλης και τις παιδικές χαρές.

 

2.      Φυτεύσεις (1.500 εποχικών φυτών) και συντηρήσεις πρασίνου σε σημεία όπως, Βασ. Σοφίας, Χατζηαντωνίου, Κυπρίων Αγωνιστών, 28ης Οκτωβρίου, Σταθμός ΗΣΑΠ, Πλατεία Κασταλίας, κα.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου, αναφερόμενος στο έργο των Δνσων Καθαριότητας και Πρασίνου καθώς και των εξωτερικών συνεργείων προκειμένου η πόλη να είναι καθαρή, όμορφη και λειτουργική, μεταξύ άλλων τονίζει: «Επισημαίνουμε την ανάγκη, για περιφρούρηση των κοινόχρηστων χώρων και τη συνδρομή των πολιτών στη διατήρηση του πρασίνου, από τη στιγμή που η καθαριότητα και η προστασία του πρασίνου μας αφορά όλους το ίδιο. Ειδικά τώρα που άνοιξαν οι παιδικές χαρές και τα παιδιά μας πρέπει να παίζουν σε χώρους ευπρεπείς και ασφαλείς. Επιπλέον το πότισμα των φυτών είναι απαραίτητο και από τους πολίτες, πέρα από το Δημοτικό προγραμματισμό, αφού όσο ανεβαίνει η θερμοκρασία γίνεται όλο και πιο αναγκαίο».

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ