Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Οι δρόμοι του Αμαρουσίου θα γεμίσουν με μασκαράδες

Δημοσιεύθηκε

στις

Όλη η πόλη γιορτάζει τις Αποκριές μαζί στο Μαρούσι!

Στους πεζόδρομους και στις πλατείες το κέφι θα απογειωθεί στο παλμό του καρναβαλιού, προσφέροντας στιγμές γέλιου και ξεγνοιασιάς στους πρωταγωνιστές των ημερών, τα παιδιά, αλλά και σε όλη την οικογένεια και τους επισκέπτες της πόλης.

Στο μήνυμα του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου σημειώνει:
«Το Μαρούσι υποδέχεται τις Αποκριές και μας καλεί όλους μικρούς και μεγάλους να συμμετέχουμε στην πιο χαρούμενη και διασκεδαστική γιορτή του χρόνου, που διοργανώνει το Αυτοτελές Γραφείο Αθλητισμού και Πολιτισμού.
Οι πεζόδρομοι και οι πλατείες της πόλης μας θα πλημμυρίσουν από μουσική, χορό, τραγούδι και χαρούμενα δρώμενα σε καρναβαλικούς ρυθμούς.

Σας περιμένουμε να διασκεδάσουμε μαζί και να γευτούμε τη χαρά και το κέφι που θα προσφέρουν οι Αποκριάτικες εκδηλώσεις στην πόλη μας.»                 

 

 Σάββατο 9 & Κυριακή 10 Μαρτίου,

Σάββατο 16 & Κυριακή 17 Μαρτίου,

Ώρα:11:00 – 15:00

 

Μπάντα μουσικών ντυμένοι καρναβαλιστές, με τα κρουστά όργανά τους θα ανεβάσουν το κέφι με τις χορευτικές μουσικές τους συνδυάζοντας ζωηρές χορογραφίες με νοτιοαμερικανικούς ήχους.

-Μουσική με DJ στην πλατεία του Ηλεκτρικού Σταθμού, όπου θα στηθεί  ένα πάρτι  με ξέφρενη αποκριάτικη χορευτική μουσική και θα ανεβάσει το κέφι των περαστικών μαζί με τη βοήθεια ανιματέρ-μασκότ και μια ομάδα με σαπουνόφουσκες που θα τραβήξει το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων.

-Μάγοι-Μασκότ & 6 Ανιματέρ θα βοηθήσουν να εκτιναχθεί το κέφι των μικρών και μεγάλων φίλων στους πεζοδρόμους και τις κεντρικές πλατείες, βγάζοντας φωτογραφίες με τους μικρούς μας φίλους.

-Ζογκλέρ θα προσφέρουν θέαμα, με χρήση εργαλείων όπως κορίνες, μπάλες, κ.α. κατάλληλα για μικρούς και μεγάλους, με σκοπό να είναι μία αστεία μουσική δράση χωρίς λόγια, με αστεία gang και σκετς για όλες τις ηλικίες.

-Ξυλοπόδαροι, ο πανύψηλος φίλος των παιδιών με εντυπωσιακό κοστούμι, θα μαγνητίσει τα βλέμματα με τα φανταστικά του κόλπα με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο και θα προσφέρει μια ευχάριστη και χαρούμενη ατμόσφαιρα στους περαστικούς, κάνοντας αστεία με τα παιδιά και τους μεγάλους.

-Εικαστικό εργαστήρι  για κατασκευή αποκριάτικης μάσκας χρησιμοποιώντας κόλλες, χαρτιά, γκλίτερ χρώματα, ψαλίδια και φαντασία, έτσι ώστε το κάθε παιδί θα φτιάχνει τη μάσκα του.
-Μπαλονοκατασκευές: Κατασκευές με μπαλόνια θα προσφέρονται στα παιδιά ως δώρο.
-Νεράϊδα – Face Painting: Αποκριάτικες μεταμορφώσεις στα παιδικά πρόσωπα με πολύ χρώμα και λάμψη από τη make-up artist των αστεριών, τη Νεράϊδα.

-Το Τρενάκι της πόλης στολισμένο, με μουσική και εορταστικούς ήχους, που θα συνοδεύουν ανιματέρ-μασκότ,  θα γυρνάει στους κεντρικούς δρόμους μοιράζοντας δώρα στους περαστικούς, χαρίζοντας χαμόγελα και κέφι σε μικρούς και μεγάλους που θα διασχίζουν τους εμπορικούς δρόμους και πεζόδρομους του Δήμου Αμαρουσίου.

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ