Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Μουσική πανδαισία από Ψαρογιώργη και Τσαλιγοπούλου στο Μαρούσι

Δημοσιεύθηκε

στις

Την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου η  Ελένη Τσαλιγοπούλου με τους Bogaz Musique συνεπήραν το κοινό στήνοντας μία υπέροχη μουσική γιορτή, γεμάτη από πολύτιμα τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει ενώνοντας το καινούριο με το παλιό και διαμορφώνοντας ένα  σύγχρονο, ελκυστικό ηχητικό τοπίο.

Την επόμενη μέρα, το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου, τη σκυτάλη πήρε ο μοναδικός Ψαρογιώργης (Γιώργος Ξυλούρης) , ο οποίος με τις εξαιρετικές μελωδίες του ταξίδεψε το κοινό. Μαζί με τον Ψαρογιώργη ήταν ο Γιάννης Παπατζανής (κρουστά, τραγούδι), ο Ανδρέας Αρβανίτης (λύρα, πνευστά, λαγούτο, µαντολίνο) και ο Γιάννης Πολυχρονάκης (κοντραµπάσο).

Το Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου συνεχίζεται: 

13 ΣΕΠΤ.
ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΒΡΑ∆ΙΑ
ΣΥΝΑΥΛΙΑ
ΕΙΣΟΔΟΣ: ΔΩΡΕΑΝ

14 ΣΕΠΤ.
«ΠΕΤΡΕΣ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥ»
ΘΕΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΙΣΟΔΟΣ: 10 €

16 ΣΕΠΤ.
ΧΟΡΩ∆ΙΑ ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ ΠΑΠΑΣΤΕΦΑΝΟΥ
ΣΥΝΑΥΛΙΑ
ΕΙΣΟΔΟΣ: ΔΩΡΕΑΝ

Σημειώνεται πως:

  • Προπώληση εισιτήριων γίνεται στο viva.gr και στο 11876 καθώς και από το ∆ΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ στο ισόγειο (Βασ. Σοφίας 9 & ∆ημ. Μόσχα) από ∆ευτέρα έως Παρασκευή από τις 10:00 έως τις 14:00. Πληροφορίες στο τηλ. 2132038059. ∆εν θα διατίθενται εισιτήρια από το ταμείο του Αίθριου Θεάτρου.
  • Τηρούνται όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα λόγω της πανδημίας (covid-19) όπως αυτά ορίζονται από τον ΕΟ∆Υ. Υποχρεωτική η χρήση μάσκας κατά την είσοδο, κατά την έξοδο και κατά την παραμονή στον χώρο της εκδήλωσης. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, λόγω των περιορισμένων θέσεων, σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα του Υπ. Υγείας και του ΥΠΠΟ.​

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ