Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Μαρούσι: Περισσότερα από 250 παιδιά στη Γιορτή Παραδοσιακών Χορών Παιδιών

Δημοσιεύθηκε

στις

Περισσότερα από 250 παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου από τα προγράμματα χορού 11 σχολείων του Δήμου Αμαρουσίου χόρεψαν στο Κλειστό Γυμναστήριο «Σπύρος Λούης» συμμετέχοντας στη Γιορτή Παραδοσιακών Χορών Παιδιών, την καταληκτική εκδήλωση των προγραμμάτων χορού του Αθλητικού Τμήματος του Δήμου για την περίοδο 2017-2018. Τις χορευτικές επιδείξεις των παιδιών παρακολούθησε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης.

Παιδιά από το 3ο, 4ο, 6ο, 9ο, 10ο, 11ο, 13ο, 15ο & 18ο Δημοτικό και το 5ο Γυμνάσιο καλλιέργησαν το ταλέντο τους στον χορό υπό τη διδασκαλία και την καθοδήγηση των καθηγητριών Φυσικής Αγωγής Δήμητρα Λουλακά, Νατάσα Θανοπούλου και Έφη Ρογκάκου.

Στη διάρκεια της γιορτής παρουσιάστηκαν παραδοσιακοί χοροί από την Ικαρία, την Ήπειρο, τη Δυτική Θράκη, το Αιγαίο, την Κωνσταντινούπολη, τις Κυκλάδες, τη Λήμνο και τη Σαλαμίνα, τη Μ. Ασία, τη Θράκη και την Ανατολική Ρωμυλία.

Στη γιορτή συμμετείχαν και τα παιδιά από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Ο Γαργητός» από την περιοχή του Γέρακα μαζί με τη δασκάλα τους Βασιλική Ρέντζιου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, επίσης, ο αντιδήμαρχος Βαγγέλης Κάββαλος, ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ, Νίκος Πέππας, ο πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, Πέτρος Κόνιαρης, και η δημοτική σύμβουλος Ελένη Λέκκα.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ