Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Εκατοντάδες συμμετοχές στον 1ο Αττικό Αγώνα Δρόμου στο Μαρούσι

Δημοσιεύθηκε

στις

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη στο Μαρούσι, ο 1ος Αττικός Αγώνας Δρόμου του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» με τη συμμετοχή του Δημάρχου Αμαρουσίου και Προέδρου της ΚΕΔΕ κ. Γιώργου Πατούλη, στελεχών της Διοίκησης του Δήμου και εκατοντάδων μικρών και μεγάλων φίλων του αθλητισμού.
Ο 1ος Αττικός Αγώνας Δρόμου της δράσης του ΣΚΑΪ « Όλοι Μαζί Μπορούμε», πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της ΚΕΔΕ, παράλληλα σε 22 Δήμους, και εκτός από το μήνυμα της άθλησης και της υγείας είχε και κοινωνικό σκοπό, καθώς ο καθένας από τους συμμετέχοντες κατέβαλε το ελάχιστο ποσόν των 5 ευρώ και το συνολικό ποσόν που συγκεντρώθηκε από τον αγώνα κάθε Δήμου θα μετατραπεί σε τρόφιμα που θα παραδοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του για την στήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων.
Σημείο εκκίνησης και τερματισμού στο Δήμο Αμαρουσίου ήταν το Δημαρχείο για τον αγώνα τρεξίματος 5χλμ και τον αγώνα δυναμικού βάδην επίσης 5χλμ.
Μαζί με τους εκατοντάδες πολίτες που έτρεξαν με τα παιδιά τους, τον αγώνα στήριξαν με τη συμμετοχή τους η Εθελοντική – Διασωστική ομάδα Life Guard Hellas, η Πρωταθλήτρια Ελλάδος Ξιφασκίας με Αμαξίδιο Κέλλυ Λουφάκη και η Ελληνίδα Πρωταθλήτρια Μαραθωνοδρόμος –Ολυμπιονίκης Μαρία Πολυζου με την Ομάδα της Marathon team Greece by Maria Polyzou και την παιδική ομάδα του Marathon team jounior Greece.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ