Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Μαρούσι: Μεγάλη γιορτή για τη συμπλήρωση 75 χρόνων από την ίδρυση του Αθλητικού Ομίλου Παραδείσου

Δημοσιεύθηκε

στις

Την επιτυχημένη πορεία του Αθλητικού Ομίλου Παραδείσου και την καλλιέργεια του Ευ Αγωνίζεσθαι στους νέους, εξήρε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου με την ευκαιρία της συμμετοχής του στην εκδήλωση για τη συμπλήρωση 75 χρόνων από την  ίδρυση του Ομίλου και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, την Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2023.

Την πίτα ευλόγησε ο Προϊστάμενος της Μητρόπολης Αμαρουσίου Πρωτοπρεσβύτερος π.  Χρήστος Μαρούδας, μαζί με τις πατρικές ευχές του για υγεία και κοινωνική αλληλεγγύη προς το συνάνθρωπο.

Απευθύνοντας θερμό χαιρετισμό στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου από παιδιά και γονείς, ο Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Αμπατζόγλου αναφέρθηκε στη σημαντική προσφορά του Ομίλου στα αθλητικά δρώμενα, καθώς και στη νέα γενιά, υπογραμμίζοντας την αμέριστη στήριξη της Δημοτικής Αρχής και στο μέλλον.

«Σταθερή βούλησή μας είναι η στήριξη του Αθλητικού Ομίλου Παραδείσου, καθώς και όλων των αθλητικών σωματείων της πόλης, ώστε να «ανθίσουν» ακόμη περαιτέρω, προσφέροντας στους νέους μας δημιουργικές διεξόδους. Εμείς από την πλευρά μας στεκόμαστε δίπλα τους και θα αναδεικνύουμε την προσπάθεια και το έργο τους.»

 

 

 

 

Παράλληλα συνεχάρη τον Πρόεδρο κ. Δημήτρη Λέμη και τα μέλη του Δ.Σ.,  για την προσφορά τους, ευχόμενος στους/στις αθλητές/τριες «Καλή Επιτυχία» στην κατάκτηση των νέων αθλητικών τους στόχων.

Αναφερόμενος στο νέο κλειστό γήπεδο (μπαλόνι) στο Ζεκάκειο, επισήμανε τη σημαντική εμπειρία που αποκόμισε η Δημοτική Αρχή από την κατασκευή του μέχρι την τελειοποίηση και τη λειτουργία του, σημειώνοντας ότι ο Δήμος Αμαρουσίου βρίσκεται στη διαδικασία δρομολόγησης ενός ακόμη αντίστοιχου γηπέδου στην πόλη.

Ο Πρόεδρος του Ομίλου κ. Δημήτρης Λέμης ευχήθηκε σε όλους για τη νέα χρονιά και ευχαρίστησε  το Δήμαρχο κ. Αμπατζόγλου για την πρωτοπόρο κατασκευή του γηπέδου στο Ζεκάκειο, σημειώνοντας τη σημαντικότητα του για τη μεγέθυνση του Αθλητικού Ομίλου σε αθλητικούς χώρους.

Στην εκδήλωση απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα στο Δήμαρχο Αμαρουσίου Θεόδωρο Αμπατζόγλου για την προσφορά του στον αθλητισμό της πόλης.

Επίσης απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες στον Περιφερειάρχη Αττικής  Γιώργο Πατούλη (το βραβείο αντ΄ αυτού έλαβε η Αντιπεριφερειάρχης  Κοινωνικής Πολιτικής & Πολιτισμικής Ανάπτυξης Πολυτίμη Λεονάρδου), στους Αντιδημάρχους Γιάννη Νικολαράκο,  Κων/νο Ρώτα, στον Πρόεδρο της ΚΕΔΑ Νικόλαο Πέππα, στην Αντιπρόεδρο του Ομίλου & Πρόεδρο της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και της Επιτροπής Ισότητας Ελένη Λέκκα, στη Σύμβουλο του Δημάρχου επί Αθλητικών Θεμάτων & Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου Μάχη Νικολαράκου (το βραβείο αντ΄ αυτής έλαβε ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Νικολαράκος).

 

 

 

 

Επίσης βραβείο έλαβε ο χορηγός του τμήματος χειροσφαίρισης «ΧΑΣΙΩΤΗ – Ξηροί Καρποί» Άρης Χουτόπουλος για την προσφορά του στον Αθλητισμό του Αμαρουσίου.

Έπαθλα δόθηκαν ακόμη στις ομάδες Παίδων για τη συμμετοχή τους σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που αφορούν στα αθλήματα Σκάκι, Ποδηλασία, Σκοποβολή.

Παραβρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Σμυρνής, οι Αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης,  Ρένα Χαλιώτη,Γιάννης Ιωαννίδης, ο Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρος Κόνιαρης, η Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΑ Κατερίνα Βουρλάκη, η γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Μαρία –Δήμητρα Ρώτα, η Εντεταλμένη Σύμβουλος Τουριστικής Ανάπτυξης Φανή Λέκκα, και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Βασίλειος Μπούρας, Κωνσταντίνος Βλάχος και Σπύρος Μπόγδανος.

Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε η Αντιπρόεδρος του Ομίλου & Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και της Επιτροπής Ισότητας Ελένη Λέκκα.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ