Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Μάγεψαν τα Μαρουσιωτάκια στη γιορτή ελεύθερης – ρυθμικής γυμναστικής παιδιών

Δημοσιεύθηκε

στις

Παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου & του Προέδρου της ΚΕΔΑ Νίκου Πέππα έλαβε χώρα η γιορτή ελεύθερης-ρυθμικής γυμναστικής παιδιών, στο κατάμεστο από κόσμο κλειστό γήπεδο «Σπύρος Λούης», στο Κέντρο του Αμαρουσίου, την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023.

Οι γυμναστικές επιδείξεις πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο των εκδηλώσεων των αθλητικών τμημάτων του Δήμου Αμαρουσίου, που διοργανώνει η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου (ΚΕΔΑ), κατόπιν ολοκλήρωσης της ακαδημαϊκής-αθλητικής χρονιάς 2022-23.

Οι επιδείξεις περιλάμβαναν 20 προγράμματα, γυμναστικής για νήπια και ρυθμικής γυμναστικής στις κατηγορίες νήπια και Δημοτικά αντίστοιχα. Οι μικροί αθλητές / τριες ακολούθησαν τα προγράμματά τους με τη βοήθεια των εκπαιδευτικών φυσικής αγωγής Λίζα Λούκου, Έρικα Μαστόρου και Άντρια Χριστοδουλίδη, ενώ το  συντονισμό της εκδήλωσης είχε η Ιωάννα Μαρτάκη.

 

Σε σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου καλησπέρισε το κοινό, αναφέρθηκε στο μεγάλο αριθμό παιδιών που παίρνουν μέρος στη ρυθμική – γυμναστική και αφιέρωσε ένα μεγάλο χειροκρότημα στους μικρούς πρωταγωνιστές και τις δασκάλες τους.

 

 

 

 

 

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ Νίκος Πέππας καλωσόρισε τους μικρούς μαθητές και τους γονείς τους, ευχαρίστησε τη Διεύθυνση αθλητισμού & πολιτισμού  που συνδράμουν σε αντίστοιχες εκδηλώσεις, τονίζοντας ότι αθλητισμός και πολιτισμός κατέχουν θέση «πολύ ψηλά» στο Μαρούσι.

 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης:

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Σμυρνής, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Σπύρος Σταθούλης, η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού & Πολιτισμού Ρένα Χαλιώτη, η γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Μαρία Δήμητρα Ρώτα, ο Πρόεδρος του ΟΙΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρος Κόνιαρης, η Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και της Επιτροπής Ισότητας και μέλος Δ.Σ. ΚΕΔΑ  Ελένη Λέκκα, η Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΑ Κατερίνα Βουρλάκη,  ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιάννης Νικολαράκος.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ