Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Η Κηφισιά “σκόρπισε” την Επισκοπή και ανεβαίνει στην Super League

Δημοσιεύθηκε

στις

Ετοιμάζεται φιέστα στο ματς με την Καλαμάτα

Η Κηφισιά πέρασε νικηφόρα από το Ρέθυμνο, επικρατώντας της Επισκοπής (5-1) για την 28η αγωνιστική της Betsson Super League 2. Οι παίκτες του Γιώργου Πετράκη είχαν από νωρίς τον έλεγχο του ρυθμού, ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση με τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ. Για την Κηφισιά δίχτυα βρήκαν κατά σειρά ο Νικολάς Αντερέγκεν (10′), ο Μιχάλης Κουιρουκίδης (23′), ο Κυριάκος Μαζουλουξής (28′ και 32′) και ο Ζοζέφ Αντουάν Να (65′). Το μοναδικό γκολ της Επισκοπής σημειώθηκε στο 66ο λεπτό από τον Βασίλη Πολίτη.

Πλέον, η Κηφισιά στρέφει την προσοχή στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα για φέτος, με αντίπαλο την Καλαμάτα, την Κυριακή 11 Ιουνίου στις 17:00 στο Ζηρίνειο Δημοτικό Στάδιο Κηφισιάς.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Ανυφαντάκης): Βάτζιος, Πολίτης, Νταμπίζας, Κεφαλάς, Τσιλεδάκης, Κούτσιας, Λέκα (69′ Καφετζής), Αραμπατζής (73′ Μπερικάκης), Σταθόπουλος, Αμπαφού, Τζωρτζινάκης (82′ Μέτα).

ΚΗΦΙΣΙΑ (Πετράκης): Αναγνωστόπουλος (46′ λ.τ. – Αγριμάκης), Σωτηράκος, Βαφέας, Μαζουλουξής, Ποζατζίδης Στ. (62′ Να), Προβυδάκης (62′ Παναγιώτου), Παπασάββας, Νοικοκυράκης (69′ Καλλέργης), Ταλάλ (62′ Δημοσθενιάδης), Κουιρουκίδης, Αντερέγκεν.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ