Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Κέντρο Υγείας Αμαρουσίου: Η Μ. Γώγου αναλαμβάνει επιστημονικά υπεύθυνη

Δημοσιεύθηκε

στις

Η κα Μαρία Γώγου, ιατρός καρδιολόγος, δημοτική σύμβουλος και υπεύθυνη του Δήμου για το πρόγραμμα Δημόσιας Υγείας και Πρόληψης της Περιφέρειας Αττικής αναλαμβάνει επιστημονικά υπεύθυνη του Κέντρου Υγείας Αμαρουσίου.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 2ας Δεκεμβρίου 2020 συνεχάρη από καρδιάς την κα Γώγου για την επάξια ανάληψη των νέων καθηκόντων της.

Από την πλευρά της η κα Μαρία Γώγου τόνισε τη στενή συνεργασία του Δήμου Αμαρουσίου με το Κέντρο Υγείας Αμαρουσίου, επισημαίνοντας ότι το Κέντρο θα είναι πάντα ανοικτό να προσφέρει τις υπηρεσίες του σε όλους τους πολίτες.

«Το Κέντρο Υγείας Αμαρουσίου εκτός από κέντρο Covid που είναι σήμερα, ετοιμάζεται να γίνει εμβολιαστικό κέντρο. Φιλοδοξούμε επίσης να είμαστε ένα Κέντρο Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕΠΑ), στο πλαίσιο της εκπόνησης του νέου σχεδίου δράσης για τα άτομα με αναπηρία. Θεωρούμε ότι η συνεργασία με το Δήμο είναι αναγκαία και απαραίτητη προς όφελος των πολιτών» υπογράμμισε η ίδια.

Τις θερμές ευχές τους στο πρόσωπο της κας Γώγου για τη νέα της θέση εξέφρασαν επίσης ο Πρόεδρος κ. Δημήτρης Σμυρνής και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ