Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Αποκριάτικη Δράση Εγχώριων Αγροτικών Προϊόντων από τον Δήμο Αμαρουσίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Την 43η Αποκριάτικη Δράση Εγχώριων Αγροτικών Προϊόντων υλοποιεί ο Δήμος Αμαρουσίου την Κυριακή 10 Μαρτίου 2019 από τις 8 π.μ. έως τις 2 μ.μ., στο πάρκινγκ πίσω από το Ο.Α.Κ.Α, επί της οδού Πιτταρά στη συμβολή με την οδό Αμαρυσίας Αρτέμιδος.

Η αγροτική διοργάνωση του Δήμου αποτελεί το καθιερωμένο ραντεβού των πολιτών με τις ελληνικές γεύσεις και τα εκλεκτά ελληνικά προϊόντα, όλα αρίστης ποιότητας και σε τιμές προσιτές.
Συμμετέχουν 44 παραγωγοί διαθέτοντας περισσότερα από 180 διαφορετικά προϊόντα απ’ όλη την Ελλάδα. Όλοι ανεξαιρέτως οι παραγωγοί έχουν ελεγχθεί και προσκομίσει τα απαραίτητα έγγραφα που πιστοποιούν και διασφαλίζουν την ποιότητα των προϊόντων τους, αλλά και τις τιμές πώλησης. Όλα τα προϊόντα είναι ελεγμένα, φετινής παραγωγής και εσοδείας.
Στη συγκεκριμένη δράση, την τιμητική τους έχουν τα νηστίσιμα σαρακοστιανά προϊόντα, ο χαλβάς, το κρασί, τα φρούτα, τα κατεψυγμένα και για πρώτη φορά τα φρέσκα αλιεύματα κ.α.
Για πληροφορίες και ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν από Δευτέρα – Παρασκευή από 9 π.μ. έως 3 μ.μ. στα τηλ. 2132038349, 336, 080 και κατά το Σαββατοκύριακο στα τηλ. 2132038000, 001.

Για απευθείας ενημέρωση σχετικά με τις μελλοντικές δράσεις διάθεσης εγχώριων αγροτικών προϊόντων από τον Δήμο Αμαρουσίου, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλουν μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] για να ενταχθούν στη λίστα των παραληπτών ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.

Η επόμενη δράση έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 21 Απριλίου 2019.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ