Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Άνοιξαν τις πόρτες τους στα παιδιά οι νέες παιδικές χαρές στο Μαρούσι

Δημοσιεύθηκε

στις

Εγκαινιάστηκαν οι 2 τελευταίες από τις 13 Παιδικές Χαρές που είχαν ενταχθεί στο Πρόγραμμα Φιλόδημος ΙΙ όσον αφορα τον Δήμο Αμαρουσίου.

Ο Δήμαρχος Θ. Αμπατζόγλου κατά τη διάρκεια αυτοψίας του στις 2 Παιδικές Χαρές (Α. Παπανδρέου, πλησίον Υπ. Παιδείας περιοχή Ψαλίδι και Δασυλλίου Νέας Λέσβου) ενημερώθηκε από τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου για το πλήρες πλαίσιο των εργασιών που πραγματοποιήθηκαν και που περιελάμβανε εκτός από την αξιοποίηση της χρηματοδότησης (370 χιλ. € για τις 13 Π.Χ.) του Προγράμματος Φιλόδημος ΙΙ (τοποθέτηση οργάνων, δαπέδων) και την οικονομική συμμετοχή του Δήμου στο επίπεδο της διαμόρφωσης περιβάλλοντος χώρου, περίφραξης, τοποθέτηση παγκακίων κ.α.

 

Ιδιαιτέρως για την Παιδική Χαρά επί της Α. Παπανδρέου πραγματοποιήθηκε εγκατάσταση εξοπλισμού ειδικού για παιδιά με αναπηρία, γεγονός που την κατατάσσει στη νέα γενιά δημοτικών υποδομών στην οποία στοχεύει η Διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου.

 

 

 

Τον Δήμαρχο Αμαρουσίου συνόδεψαν ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης & Εξωτερικών Συνεργείων Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας Κων/νος Ρώτας η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος & Ποιότητας Ζωής Ρένα Χαλιώτη, η σύμβουλος του Δημάρχου επί τεχνικών θεμάτων Αθηνά Ρέππου και στελέχη των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ