Ελάτε στην παρέα μας

Αιγάλεω

Ο Δήμος Αιγάλεω στο πλευρό των σεισμόπληκτων της Αλβανίας

Δημοσιεύθηκε

στις

Το Αιγάλεω δείχνει έμπρακτα τη στήριξη του στους ανθρώπους που επλήγησαν από τον σεισμό στην Αλβανία.

Τρόφιμα μακράς διάρκειας και άλλα σχετικά είδη είναι το λιγότερο που μπορεί κάποιος να προσφέρει σε όσους έχασαν τόσα πολλά στον πρόσφατο σεισμό.

Πέρα από τις τραγικές ανθρώπινες απώλειες, χιλιάδες είναι οι τραυματίες και οι άστεγοι μετά το καταστροφικό χτύπημα της 26ης Νοεμβρίου 2019 στην πρωτεύουσα, αλλά και στο Δυρράχιο.

Με πνεύμα αλληλεγγύης, ο Δήμος Αιγάλεω συμπαραστέκεται ενεργά στους ανθρώπους της γειτονικής μας χώρας στον αγώνα επιβίωσης τους.

Ο Δήμαρχος Αιγάλεω Γιάννης Γκίκας στην επιστολή του προς τον κ. Αναστάσιο ευχήθηκε ό,τι καλύτερο στο δύσκολο έργο που επιτελείται στην Αρχιεπισκοπή Αλβανίας: «Μακαριώτατε, Ο Δήμος Αιγάλεω ανταποκρινόμενος στην πρωτοβουλία σας, για τη συλλογή ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους πληγέντες από τον φονικό σεισμό της Αλβανίας, προχώρησε στην αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης, όπως προϊόντα ξηράς τροφής και τρόφιμα μακράς διάρκειας. Με τον τρόπο αυτό, πιστεύουμε ότι θα συμβάλλουμε στο έργο το οποίο επιτελείται στο Δυρράχιο. Με τις ευχές όλων, θεωρούμε ότι θα αντεπεξέλθετε στο θεάρεστο έργο σας. Ευχόμεθα ο Θεός να σας δίνει δύναμη και ευελπιστούμε σε μια συνάντηση για να πάρουμε την ευχή και την ευλογία σας.»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ