Ελάτε στην παρέα μας

Αιγάλεω

Εγκαινιάστηκε η 16η Ανθοκομική Έκθεση του Δήμου Αιγάλεω

Δημοσιεύθηκε

στις

Το Σάββατο 19 Μαΐου εγκαινιάστηκε η 16η Ανθοκομική Έκθεση του Δήμου Αιγάλεω στο άλσος «Μπαρουτάδικο», η οποία θα διαρκέσει μέχρι τις 3 Ιουνίου.
Η εκδήλωση άνοιξε με την Φιλαρμονική του Δήμου Αιγάλεω υπό τη διεύθυνση του Θανάση Σκαρλάτου. Ο Δήμαρχος Αιγάλεω Δημήτρης Μπίρμπας δήλωσε: «Ελάτε κι εσείς μαζί, στις εκδηλώσεις και δράσεις περιβαλλοντικής αναβάθμισης του Δήμου μας, για να αλλάξουμε την πόλη μας και να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής μας».
Οι συντελεστές της Ανθοκομικής Έκθεσης Αιγάλεω καλούν τους πολίτες να την επισκεφτούν για να απολαύσουν το κατάφυτο, εμβληματικό άλσος της πόλης και να προμηθευτούν φυτά και λουλούδια σε προσιτές τιμές. Παράλληλα, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν χρήσιμες συμβουλές και γνώσεις για την περιποίηση των φυτών από τους γεωπόνους του Δήμου, να πληροφορηθούν για τα Επαγγελματικά Λύκεια (ΕΠΑΛ) στο Αιγάλεω και να απολαύσουν το πλούσιο πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων που πλαισιώνει την έκθεση (μουσικές εκδηλώσεις, παιδικά εργαστήρια, θέατρο σκιών κ.ά.).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ