Ελάτε στην παρέα μας

Αιγάλεω

Δημοπρατείται και θα ξαναλειτουργήσει ως σχολείο το πρώην 15ο Δημοτικό στο Αιγάλεω

Δημοσιεύθηκε

στις

Το παλιό 15ο Δημοτικό, σχολείο που έχει καταργηθεί από το 2012, ανακαινίζεται, προκειμένου να στεγάσει το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο και το Ειδικό Νηπιαγωγείο Αιγάλεω.
Το έργο της απαραίτητης αναδιαρρύθμισης προκηρύσσεται από την «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.»και δημοπρατείται στις 26 Μαρτίου 2019. Ο προϋπολογισμός του ανέρχεται στα 1.145.000 € και οι εργασίες αναμένονται να ξεκινήσουν μέσα στο 2019.
Το έργο εντάσσεται στη προσπάθεια του Δήμου Αιγάλεω για αναβάθμιση της ποιότητας της παρεχόμενης εκπαίδευσης στους μαθητές και τις μαθήτριες του Δήμου και ειδικά στα παιδιά με ειδικές ανάγκες.
Σε αυτό το πλαίσιο έχει γίνει μέχρι τώρα μια σειρά παρεμβάσεων από τις υπηρεσίες του Δήμου και εργολαβιών συντήρησης και επισκευής (5 εργολαβίες συνολικού προϋπολογισμού 1.466.000 € σε περισσότερα από 50 σχολεία του Δήμου).
Εντός των επόμενων μηνών αναμένεται να ξεκινήσουν τα έργα «Φιλόδημος ΙΙ» με χρηματοδότηση του ΥΠΕΣ, προϋπολογισμού 800.000 € (22 σχολεία) και «Αύλειοι Χώροι Σχολείων» με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής, προϋπολογισμού 1.250.000 € (13 σχολεία).

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ