Ελάτε στην παρέα μας

Αθηναίων

Παζάρι σπάνιων δίσκων περιμένει τους συλλέκτες τον Δεκέμβριο στην Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Δημοσιεύθηκε

στις

Ένα ξεχωριστό Παζάρι Δίσκων θα λάβει χώρα το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου στον χώρο της Δημοτικής Αγοράς Κυψέλης.

Παθιασμένοι συλλέκτες, άνθρωποι που λατρεύουν να ανακαλύπτουν παλιά συλλεκτικά βινύλια ή ψάχνουν κάποιο συγκεκριμένο άλμπουμ προκειμένου να συμπληρώσουν την δισκοθήκη τους, δίνουν ραντεβού στην Κυψέλη.

Πληθώρα δίσκων από όλα τα μουσικά ρεύματα

Συλλεκτικά memorabilia της ροκ κουλτούρας, pop parafernalia και, κυρίως, πολύ περισσότεροι δίσκοι, σπάνιοι και δυσεύρετοι, για τους ‘‘κολλημένους’’ με τη βελόνα του πικάπ, ως και cd, κασέτες, κοσμήματα και μπλουζάκια σε τιμές ευκαιρίας.

Στους συμμετέχοντες θα περιλαμβάνονται τόσο γνωστά δισκοπωλεία & record labels, όσο και ιδιώτες, που θα ‘‘απλώσουν’’ μπροστά σου βινύλια και cd από όλα τα μουσικά ρεύματα, όπως rock, pop, soul, heavy, stoner, punk, hip-hop, 60’s, 70’s, 80’s, surf και garage.

Το πιο αγαπημένο Παζάρι Δίσκων της πόλης, περιμένει, λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα, σε ένα εορταστικό διήμερο τους λάτρεις των βινυλίων, με υπέροχες μουσικές και πολύτιμους θησαυρούς για την δισκοθήκη κάθε συλλέκτη.

Ολοήμερη μουσική γιορτή

Το ψαχούλεμα των δίσκων θα συνοδεύσουν τα special dj sets των: Lefty, Panagiotis Tbk & Christos + Makis (from PSYCHOGRANDMAMMAS).

Το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου, η είσοδος στο κοινό θα επιτραπεί, από τις 13:00, ενώ την επόμενη μέρα, Κυριακή 19.12 από τις 11:00. Τα φώτα στην Δημοτική Αγορά Κυψέλης θα μείνουν ανοιχτά μέχρι τις 9 το βράδυ. Η είσοδος είναι ελεύθερη και θα γίνεται από την Φωκίωνος Νέγρη.

Λόγω των αναγκαίων μέτρων πρόληψης κατά της διασποράς του κορονοϊού SARS-CoV-2, ο αριθμός του κοινού στον χώρο της Δημοτικής Αγοράς Κυψέλης, θα είναι κάθε στιγμή συγκεκριμένος και περιορισμένος. Απαραίτητη είναι η χρήση μάσκας και η τήρηση των αποστάσεων, για να γίνουν οι αγορές με ασφάλεια, τηρώντας όλα τα μέτρα προφύλαξης και σεβόμενοι όσους περιμένουν υπομονετικά έξω από τον χώρο για να μπουν κι εκείνοι.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ