Ελάτε στην παρέα μας

Αθηναίων

Δήμος Αθηναίων: Επιστρέφουν οριστικά στην εργασία τους απολυμένοι 3Κ [Εικόνες]

Δημοσιεύθηκε

στις

Στην εργασία τους επιστρέφουν άμεσα οι 43 απολυμένοι συμβασιούχοι του δήμου Αθηναίων.

Για τους συγκεκριμένους υπαλλήλους, το Πρωτοδικείο Αθηνών, είχε αποφάσισε να διατηρήσει την από 13/11/2019 Προσωρινή Διαταγή που είχε εκπνεύσει στις 31.12, έως την έκδοση της απόφασης.

Αυτό ανακοίνωσε σήμερα ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, κατά τη διάρκεια συνάντησης των εκπροσώπων της «Εργατικής Αντεπίθεσης», καθώς των επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων του ΔΣ Αθηναίων Νάσου Ηλιόπουλου, Πέτρου Κωνσταντίνου και Ντίνας Ρέππα.

Ήταν οι τρεις παρατάξεις (Ανοιχτή Πόλη, Ανταρσία στις γειτονιές της Αθήνας και Αντικαπιταλιστική Ανατροπή, αντίστοιχα) που πίεσαν τον δήμαρχο Κώστα Μπακογιάννη, ο οποίος, πληροφορίες αναφέρουν ότι αμφιταλαντεύτηκε, για την τελική του απόφαση. Γεγονός το οποίο αποδεικνύεται και από την καθυστέρηση των πέντε ημερών.

Τελικά όλα πήγαν κατ’ ευχήν για τους 43, καθώς ο δήμαρχος Αθηναίων ανακοίνωσε ότι η τελική απόφαση για την παραμονή των 43 θα ληφθεί και τυπικά στην συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής την ερχόμενη Δευτέρα.

Να σημειωθεί ότι νέα δικάσιμος για την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων έχει οριστεί στις 29 Σεπτεμβρίου 2020, γεγονός το οποίο σημαίνει ότι οι 43 θα παραμείνουν στην εργασία τους, τουλάχιστον έως το φθινόπωρο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ