Ελάτε στην παρέα μας

Αγίων Αναργύρων - Καματερού

Όσα έγιναν στην ενημέρωση για τα Κ.Α.Π.Η. από το Δήμο Αγ. Αναργύρων – Καματερού

Δημοσιεύθηκε

στις

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ενημέρωσης στελεχών της Παγκόσμιας Τράπεζας για τον τρόπο υλοποίησης των προγραμμάτων παροχής κοινωνικής προστασίας για άτομα τρίτης ηλικίας τα Κ.Α.Π.Η.(Κέντρο Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων), τα Κ.Η.Φ.Η. (Κέντρα Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων) και τη «Βοήθεια στο σπίτι» στον Δήμο Αγ. Αναργύρων – Καματερού.

Υποδεχόμενος στελέχη της Παγκόσμιας Τράπεζας και από τη Γενική Γραμματεία Καταπολέμησης της Φτώχειας και μιλώντας στο κατάμεστο Πάρκο Ανακύκλωσης ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων-Καματερού Σταύρος Τσίρμπας τόνισε ότι «είμαστε στο πλευρό των ευπαθών ομάδων. Είμαστε περήφανοι για τις δομές μας και για τα ΚΑΠΗ μας. Στον Δήμο μας λειτουργούν επτά Κέντρα Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων».

Τα στελέχη της Παγκόσμιας Τράπεζας εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τις δομές, ενώ υγεία και την ποιότητα ζωής των κατοίκων και να προωθεί υπηρεσίες καιείχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στα Α΄ΚΑΠΗ Αγίων Αναργύρων, να ενημερωθούν για τις δράσεις και να συνομιλήσουν με μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ