Ελάτε στην παρέα μας

Αγίων Αναργύρων - Καματερού

Σε ιδιώτες το Στρατόπεδο 301 Ε.Β. στους Αγίους Αναργύρους

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε ιδιώτες αναμένεται να δοθεί, σύμφωνα με σχετικά δημοσιεύματα, ένα μεγάλο τμήμα από το Στρατόπεδο 301 Ε.Β. στους Αγίους Αναργύρους, καθώς μόνο ένα μικρό μέρος του χρησιμοποιείται από τον στρατό, προκειμένου να προχωρήσει η αξιοποίησή του.

Όπως αναφέρεται, το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας πρόκειται να ακολουθήσει το μοντέλο πώλησης του στρατοπέδου «Πλέσσα» στη Λεωφόρο Μεσογείων, το οποίο στον ηλεκτρονικό πλειοδοτικό διαγωνισμό της Υπηρεσίας Αξιοποίησης Ακίνητης Περιουσίας των Ενόπλων Δυνάμεων για την εκμίσθωσή του, πέρασε στην κατοχή της ΔΕΗ.

Το θέμα φέρνει με επίκαιρη ερώτησή του στη Βουλή ο βουλευτής του Μέρα25 Κρίτων Αρσένης, ρωτώντας τον αρμόδιο υπουργό αν αληθεύουν τα δημοσιεύματα και για ποιο λόγο δεν αποδίδεται το μέρος του στρατοπέδου που δεν χρησιμοποιείται , ως χώρος πρασίνου για τους κατοίκους των Αγίων Αναργύρων-Καματερού αλλά και του Ιλίου.

Υπενθυμίζεται, ότι η παραχώρηση του στρατοπέδου σε δημοτικά χέρια και η απόδοσή του στους κατοίκους αποτελεί πάγιο αίτημα των τοπικών κοινωνιών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ