Ελάτε στην παρέα μας

Αγίων Αναργύρων - Καματερού

Περικλής Παπαγεωργίου: “Πρόσληψη Νομικού Συμβούλου στον Δήμο Αγ. Αναργύρων-Καματερού παραμονή Δεκαπενταύγουστου”

Δημοσιεύθηκε

στις

Την δυσαρέσκεια του εξέφρασε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ιδέα Πολιτών», Περικλής Παπαγεωργίου, για την πρόσληψη Νομικού Συμβούλου στον Δήμο Αγ. Αναργύρων-Καματερού παραμονή Δεκαπενταύγουστου.

Αναλυτικά:

“Μετά από απόφαση της οικονομικής επιτροπής το 2019 για την πρόσληψη νομικού στο Δήμο μας διαπίστωσα με λύπη μου την δημοσίευση της προκήρυξης και της κατάθεση των δικαιολογητικών των ενδιαφερομένων για διάστημα 10 ημερών, όπως προβλέπει η νομοθεσία, αλλά σε διάστημα που οι ενδιαφερόμενοι δικηγόροι απουσιάζουν σε διακοπές μιας και μέχρι και τα δικαστήρια είναι κλειστά.

Επιλέχθηκε όμως το δεκαήμερο με ημερομηνία λήξης η 14η Αυγούστου.

Η Χρηστή διοίκηση δεν έχει μόνο την νομική πλευρά αλλά έχει και την ηθική πλευρά της αντιμετώπισης κάθε θέματος.

Θεωρώ ότι η επιλογή του δεκαημέρου κατάθεσης των δικαιολογητικών μια μέρα πριν τον Δεκαπενταύγουστο είναι μόνο νόμιμο και προφανώς αποσκοπεί στην πρόσληψη ημέτερων, φίλων και γνωστών.

Για αυτό το λόγω ζητάω να ενημερωθούν οι σύμβουλοι με τα ονόματα των ενδιαφερομένων που υπέβαλαν φάκελο, προκαταβολικά ενημερώνω ότι δεν εμπίπτει στα προσωπικά δεδομένα η ενημέρωση αυτή, και προτείνω ως θέμα προς ψήφιση ή την πρόσληψη του νομικού με κανονισμούς ΑΣΕΠ ή την σύσταση επιτροπής που θα αξιολογήσει τους φακέλους των υποψηφίων.

H προκήρυξη ζητάει τα λιγότερα προσόντα που θα μπορούσε να ζητήσει σε σχέση με αντίστοιχες προκηρύξεων άλλων Δήμων. Στην επιτροπή δεν θα πρέπει να έχει πλειοψηφία καμία παράταξη αφού πρόκειται για πρόσληψη μόνιμου προσωπικού.

Περικλής Παπαγεωργίου

Επικεφαλής «Ιδέα Πολιτών» Δημοτικής παράταξης Αγίων Αναργύρων-Καματερού”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ