Ελάτε στην παρέα μας

Αγίων Αναργύρων - Καματερού

«Διεκδικούμε μαζί» με την Ε.Σ.Α.μεΑ στο Δήμο Αγ. Αναργύρων – Καματερού

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Αγίων Αναργύρων Καματερού σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής αναπτύσσουν μία πρωτοβουλία συνεργασίας με την Ε.Σ.Α.μεΑ. μέσα από την υπηρεσία «Διεκδικούμε μαζί».

Στο πλαίσιο της συνεργασίας στελέχη της Ε.Σ.Α.με Α θα βρίσκονται κάθε δεύτερη (2η ) Τετάρτη και ώρα 10-12μμ στην Κοινωνική Υπηρεσία, Ι. Μέρλα και Λ. Δημοκρατίας στους Αγίους Αναργύρους με στόχο να υποστηρίζουν και να ενημερώνουν τα Άτομα με Αναπηρία της πόλης σχετικά με τα δικαιώματα τους.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία ( Ε.Σ.Α.μεΑ) αποτελεί την τριτοβάθμια Οργάνωση των ατόμων με αναπηρία και των οικογενειών τους στη χώρα και έχει ως κύριο σκοπό την καταπολέμηση των διακρίσεων σε βάρος των ατόμων με αναπηρία και των οικογενειών τους, καθώς και την προώθηση και προστασία των ανθρωπίνων και συνταγματικά κατοχυρωμένων δικαιωμάτων τους.

Υπεύθυνοι για την υλοποίηση της παραπάνω δράσης είναι ο κ. Δημήτρης Βαλβαδέλης, Αντιδήμαρχος Ασφάλειας, Πολιτικής Προστασίας και Υπεύθυνος για τα ΑμεΑ και ο κ. Πότσης Ζήσης, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής.

Οι πολίτες που επιθυμούν να συμμετέχουν στην συνάντηση με εκπροσώπους από την Συνομοσπονδία, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 10 πμ. – 12.00μμ στην Κοινωνική Υπηρεσία, μπορούν να επικοινωνήσουν στα ακόλουθα τηλέφωνα: 2132039936, 935.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ