Ελάτε στην παρέα μας

Αγίας Παρασκευής

“Παραδώσαμε έναν οικονομικά υγιή Δήμο” – Ανακοίνωση της παράταξης “Νίκη των Πολιτών Αγίας Παρασκευής”

Δημοσιεύθηκε

στις

Στη διαχείριση των οικονομικών επί δημαρχίας Γ. Σταθόπουλου αναφέρεται η ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης “Νίκη των πολιτών Αγίας Παρασκευής” με αφορμή πρόσφατη συνεδρίαση του Δ.Σ..

Αναλυτικά αναφέρεται:

“Η συζήτηση για τον ισολογισμό δηλ. την οικονομική κατάσταση του Δήμου Αγίας Παρασκευής έτους 2019,το μεγαλύτερο μέρος του οποίου είναι της Δημαρχιακής μας θητείας, απέδειξε (συνεδρίαση Δ.Σ της 17ης Φεβρουαρίου) ότι:

1. Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής, όπως όλα τα χρόνια της Δημαρχίας μας, εξακολούθησε και το 2019 να είναι οικονομικά υγιής με μεγάλα ταμειακά υπόλοιπα και αξιόλογο έργο ταυτόχρονα.

2. Ιδιαίτερα θετικός δείκτης της πολύ καλής οικονομικής κατάστασης, που παραδώσαμε τον Δήμο, είναι η σαφής βελτίωση του Δείκτη Κυκλοφορούντος Ενεργητικού προς τις υποχρεώσεις!

Σημειώνουμε επίσης ότι :

1. Το 2019,σε μεταβατικό στάδιο αλλαγής Δημοτικής αρχής, ο Β. Ζορμπάς μας κατηγόρησε ότι δεν παραδώσαμε έγκαιρα τα οικονομικά στοιχεία παρότι είχε ψηφιστεί ο Ισολογισμός του 2018 από τον Μάρτιο του 2019.Τωρα έφερε για ψήφιση τα Οικονομικά στοιχεία του 2019 στα τέλη Φεβρουαρίου του 2021!

2. Το επιχείρημα «παρέλαβα καμένη γη» του ίδιου, κάτι που ποτέ δεν είπαμε εμείς για την θητεία του, καταρρίπτεται με πάταγο. Είναι το γνωστό χιλιοπαιγμένο έργο που χρησιμοποιεί και με το οποίο έχει απαξιώσει ΟΛΟΥΣ τους, μέχρι σήμερα, Δημάρχους της πόλης για να αποσιωπήσει την αδυναμία και ανικανότητα του να υλοποιήσει έγκαιρα και να υπερασπίσει τα συμφέροντα του Δήμου καθώς και την έλλειψη οράματος που τον διαπνέει. Ήδη μέσα σε 1.5 χρόνο θητείας του, επαρκής χρόνος για να βγουν τα πρώτα συμπεράσματα, έχει δείξει την ανεπάρκεια της σημερινής Δημοτικής αρχής που τις τελευταίες μέρες εγκατέλειψε ουσιαστικά στο έλεος των καιρικών συνθηκών, την πόλη μας.”

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ