Ελάτε στην παρέα μας

Αγίας Παρασκευής

Νέα συνεργασία ενίσχυσης του Κοινωνικού Μαγειρίου Αγίας Παρασκευής

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνάντηση με εκπροσώπους γνωστής συμβουλευτικής εταιρείας είχε ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Βασίλης Ζορμπάς.

Φέτος, λόγω των συνθηκών που έχει προκαλέσει η έξαρση της πανδημίας η δράση συνεισφοράς των εργαζομένων της εταιρίας, με τίτλο «Cook for Good», η οποία πραγματοποιείται στο πλαίσιο των ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης αναβλήθηκε λόγω της λήψης μέτρων προφύλαξης από τον COVID-19. Για τον λόγο αυτό, στο πλαίσιο της συνεργασίας του Δήμου Αγίας Παρασκευής με την εταιρία προτάθηκε και προωθήθηκε μια διαφορετική συνεργασία η οποία παρέχει και αυτή άμεση βοήθεια στους πολίτες που το έχουν πραγματική ανάγκη.

Η CSR and Marketing Coordinator, κα. Κατερίνα Πουρναροπούλου και ο κ. Αλκιβιάδης Σιαράβας, Marketing and Communication Manager, συναντήθηκαν με τον κ. Ζορμπά στο Δημαρχείο Αγίας Παρασκευής και του παρέδωσαν δωροεπιταγές γνωστής αλυσίδας τροφίμων για να καλυφθεί μέρος των αναγκών του Κοινωνικού Μαγειρείου.

Ο Δήμαρχος, Βασίλης Ζορμπάς δήλωσε: «Η συνάντηση που είχα με τον κ. Σιαράβα και την κα. Πουρναροπούλου ήταν εξαιρετική και είμαι σίγουρος ότι στο μέλλον θα έχουμε την ευκαιρία να συνεργαστούμε και πάλι προς όφελος των δημοτών μας».

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ