Ελάτε στην παρέα μας

Αγίας Παρασκευής

Η “Νίκη Πολιτών Αγ. Παρασκευής” κατηγορεί τον δήμαρχο ότι εμμένει σε αντιπαραθέσεις

Δημοσιεύθηκε

στις

Στον κ. Μυλωνάκη, δήμαρχο Αγίας Παρασκευής, απαντάει η δημοτική παράταξη “Νίκη Πολιτών” με επικεφαλής τον Ιωάννη Σταθόπουλο, καθώς όπως αναφέρει ο δεύτερος, ο δήμαρχος αφήνει αιχμές προς τη δημοτική αρχή του κ. Σταθόπουλου για τη μη ολοκλήρωση του έργου του Κολυμβητηρίου στον Δήμο. Σε αυτό ο επικεφαλής της “Νίκης Πολιτών” αποκρίνεται πως λείπουν δύο σημαντικές μελέτες, όπως και χρήματα. Επιπλέον, μεταξύ άλλων αναφέρει πως η λάθος κτηματογράφηση του Κολυμβητηρίου είναι ευθύνη του ίδιου του Μυλωνάκη, που τότε ήταν στέλεχος της Δημοτικής Αρχής.

Ειδικότερα, ο κ. Σταθόπουλος δηλώνει:

“Κλείνει πέντε μήνες στη θέση του Δημάρχου ο κ. Μυλωνάκης και δυστυχώς δείχνει «κολλημένος» σε αντιπαραθέσεις.

Ανέλαβε τη Δημαρχία για να λύνει προβλήματα και όχι, όπως ο προκάτοχός του, να κατηγορεί άλλους.

Οι τωρινές «κοκορομαχίες» μεταξύ τους είναι για ένα τελείως τυπικό – γραφειοκρατικό ζήτημα του Κολυμβητηρίου που έχει σχέση με το Κτηματολόγιο.

Και οι δυο πρέπει να απαντήσουν, όμως, στα ουσιαστικά προβλήματα του ανοιχτού με 50αρα πισίνα έργου, που είναι η έλλειψη δύο μελετών (βιωσιμότητας και εφαρμογής), η έλλειψη χρημάτων τώρα αλλά και το κόστος λειτουργίας του μετά.

Αυτά είναι τα μείζονα θέματα της ολοκλήρωσης του δημοπρατημένου έργου.

Θυμίζουμε ότι τη συγκεκριμένη μελέτη για το Κολυμβητήριο (όπως και τη δημοπράτηση) την ψήφισαν, μαζί, οι Ζορμπάς – Μυλωνάκης.

Από την πλευρά μας δεν θα αφήνουμε τίποτα να «πέσει κάτω» και επειδή στη θητεία μας δεν κατηγορήσαμε κανέναν, θα απαντάμε σε κάθε αιχμή.

Αφού λοιπόν κατηγορεί και εμάς, θυμίζουμε ότι όταν έγινε η λάθος κτηματογράφηση του Κολυμβητηρίου, μεταξύ 2007-10, οι κ. Μυλωνάκης, Κρητικίδης, Γάκη κ.ά. ήταν στελέχη της τότε Δημοτικής αρχής.

Δημιούργησαν το πρόβλημα τότε και σήμερα κατηγορούν άλλους.

Ας το διορθώσουν, λοιπόν, και ας προσπαθήσουν να δώσουν λύσεις.

Αυτό πρέπει να κάνει μια σοβαρή Δημοτική αρχή, για όλα τα έργα που παρέλαβε, και να σταματήσει την παρελθοντολογία”.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ