Ελάτε στην παρέα μας

Αγίας Βαρβάρας

«Το εμβόλιο της Γρίπης στην εποχή του κορωνοϊού»: Διαδικτυακή ομιλία από το Δήμο Αγίας Βαρβάρας

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο δήμος Αγίας Βαρβάρας σε συνεργασία με την Ένωση Πνευμονολόγων Ελλάδας (Ε.Πν.Ελ.) θα πραγματοποιήσει διαδικτυακή ενημέρωση, το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 11:00, με θέμα: «Το εμβόλιο της Γρίπης στην εποχή του κορωνοϊού».

Ομιλητής θα είναι ο κ. Χρήστος Βασιλείου, Πνευμονολόγος, Αντιδήμαρχος Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Αγίας Βαρβάρας.
Τον Συντονισμό και σχολιασμό θα πραγματοποιήσει η Δρ. κα Σταματούλα Τσικρικά, Πνευμονολόγος στο ΓΝΝΘΑ «Η Σωτηρία», Πρόεδρος της Ένωσης Πνευμονολόγων Ελλάδας.

Η εκδήλωση είναι ανοικτή για το ευρύ κοινό, και θα γίνει διαδικτυακά μέσω της υπηρεσίας τηλεδιασκέψεων  e:Presence.gov.gr, ενώ παράλληλα θα μεταδίδεται ζωντανά μέσω της υπηρεσίας ΔΙΑΥΛΟΣ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν τη φόρμα: https://forms.gle/mdHiC25Ur1ivJqjm6 έτσι ώστε να τους αποσταλεί ο σύνδεσμός και οι οδηγίες για τη σύνδεσή τους, καθώς επίσης και να καταθέσουν τυχόν ερωτήματα και προβληματισμούς.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με το ΚΕΠ Υγείας του δήμου μας, στα τηλέφωνα: 2105690436, 6906045956.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ