Ελάτε στην παρέα μας

Αγίας Βαρβάρας

Συνεχίζουν οι υπάλληλοι των συνεργείων του δήμου Αγίας Βαρβάρας το έργο τους παρά τις υψηλές θερμοκρασίες [Εικόνες]

Δημοσιεύθηκε

στις

Μπορεί τις τελευταίες μέρες ο υδράργυρος να ξεπερνά τους 40 βαθμούς όμως κάποιοι εργαζόμενοι του Δήμου Αγίας Βαρβάρας δεν σταματούν τις εργασίες προς όφελος των δημοτών.

Συγκεκριμένα τα στελέχη των υπηρεσιών Πρασίνου, Καθαριότητας και οι τεχνίτες του Δήμου, συνεχίζουν με αμείωτους ρυθμούς τις παρεμβάσεις τους σε όλα εκείνα τα σημεία που χρειάζονται τη φροντίδα ή την επέμβαση των υπηρεσιών τους.

 
Καθημερινά οι δημότες αντικρίζουν το συγκεκριμένο προσωπικό του δήμου να φροντίζει για το πράσινο και την ευπρέπειά του, την περισυλλογή απορριμμάτων, καθώς επίσης και την επιδιόρθωση οποιασδήποτε μικρής ή μεγάλης βλάβης.

 

Μεταξύ άλλων, το πότισμα και το κλάδεμα των δέντρων, ο καθαρισμός και η συντήρηση των πλατειών, το πλύσιμο των κάδων, η αποψίλωση των ξερών χόρτων, η ανάπλαση των πεζοδρομίων, οι ελαιοχρωματισμοί όλων των σχολείων και των δημοτικών κτιρίων, γίνονται τακτικά και με περίσσια φροντίδα, καθώς μέριμνα της δημοτικής αρχής είναι οι δημόσιοι χώροι να είναι ασφαλείς και λειτουργικοί για να μπορούν όλοι οι κάτοικοι να χαίρονται τη χρήση τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ