Ελάτε στην παρέα μας

Αγίας Βαρβάρας

Εμβολιασμοί εφήβων: Νέο διαδικτυακό σεμινάριο από το ΕΔΔΥΠΠΥ και το Δήμο Αγ. Βαρβάρας

Δημοσιεύθηκε

στις

Το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Αγίας Βαρβάρας σε συνεργασία με το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων «ΕΔΔΥΠΠΥ» υπό την αιγίδα του ΙΣΑ, οργανώνει διαδικτυακό σεμινάριο (webinar) του προγράμματος «Αγωγής Υγείας για Παιδιά» την Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021 και ώρα 18:30 μ.μ.

Οι συμμετέχοντες μπορούν να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα που πραγματοποιείται με την υποστήριξη του κ. Αναστάσιου Χατζή, Παιδιάτρου-Εντατικολόγου, τ. Συντονιστή- Διευθυντή ΜΕΘ Νοσοκομείου Παίδων «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ», Μέλοuς ΔΣ Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών μέσω πλατφόρμας zoom.

Το σεμινάριο αποτελείται από 7 θεματικές ενότητες με τα εξής θέματα :
1. Κάπνισμα
2. Αλκοόλ
3. Ναρκωτικά
4. Ατυχήματα
5. Παχυσαρκία
6. Σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα
7. Εμβολιασμοί εφήβων

Η έβδομη διαδικτυακή παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021, θα έχει χρονική διάρκεια περίπου 1 ώρα (20’ εισήγηση και 40’ ερωτήσεις-συζήτηση) και θέμα: «Εμβολιασμοί εφήβων».

Στόχος του προγράμματος είναι η ευαισθητοποίηση συγκεκριμένων πληθυσμιακών ομάδων (γονείς, εκπαιδευτικοί) που μπορούν να αποτελέσουν πυρήνα εκπαίδευσης  με έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση ώστε να είναι γνώστες των συνεπειών της έκθεσης των παιδιών σε κινδύνους και να λειτουργήσουν προστατευτικά με γνώμονα την Πρόληψη.

Μετά την ολοκλήρωση των 7 θεματικών παρουσιάσεων θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ