Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Γιορτή των βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου Αμαρουσίου στο Ο.Α.Κ.Α

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε ένα πολύχρωμο σκηνικό στο γήπεδο αντισφαίρισης του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών (Ο.Α.Κ.Α) για μία ακόμα χρονιά τα παιδιά των βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου Αμαρουσίου πλημμύρισαν τον χώρο και επιδόθηκαν σε μουσικοχορευτικές επιδείξεις με θέμα «Ο κύκλος της ζωής».

Κοντά τους βρέθηκε πλήθος κόσμου και ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, που χειροκρότησε τις εμφανίσεις τους και τα συνεχάρη μαζί με τους δασκάλους τους για το όμορφο θέαμα που παρουσίασαν.

Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, ενημέρωσε τους γονείς για τη μείωση κατά 40% των τροφείων στους παιδικούς σταθμούς με τη νέα χρονιά, που πρόσφατα αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης, αλλά και για την ενίσχυση των πολιτιστικών και αθλητικών δραστηριοτήτων στο πλαίσιο του προγράμματος διδασκαλίας των σταθμών.

Επίσης, ευχαρίστησε τους γονείς που στηρίζουν το έργο που επιτελείται στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς, αλλά και το προσωπικό για τη μεγάλη ζεστή αγκαλιά που προσφέρουν στα φιλοξενούμενα παιδάκια.

Χαιρετισμό προς τους παρευρισκομένους στην εκδήλωση απηύθυναν, επίσης, ο νέος Πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου (Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α) Πέτρος Κόνιαρης, η Αντιπρόεδρος του Οργανισμού Κατερίνα Ιωάννου, και η τέως Πρόεδρος του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α Ελένη Λέκκα, ενώ στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και άλλοι εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ