Ελάτε στην παρέα μας

Βριλησσίων

Ο Δημόσιος Απολογισμός των Νοσοκομείων των Βορείων Προαστίων στα Βριλήσσια

Δημοσιεύθηκε

στις

Στο πλαίσιο της συνεργασίας του Δήμου Βριλησσίων με το Γ.Ν Σισμανόγλειο – Αμαλία Φλέμινγκ – Παίδων Πεντέλης, την Τρίτη 29/5/18 ο δήμος φιλοξένησε την εκδήλωση του δημόσιου Απολογισμού – Προγραμματισμού των τριών νοσοκομείων, στο κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο, παρουσία του Υπουργού Υγείας κου Ξανθού, εκπροσώπων φορέων της τοπικής αυτοδιοίκησης και της Περιφέρειας.

Ο Διοικητής του Γ. Νοσοκομείου Σισμανόγλειου – Αμαλία – Φλέμινγκ Κουταλάς Μανώλης, παρουσίασε αναλυτικά τα συγκριτικά στοιχεία των Νοσοκομείων τα τρία τελευταία έτη, τόσο σε οικονομικό επίπεδο όσο και σε ό,τι αφορά το προσωπικό, τον εξοπλισμό, την υποδομή, τις θεσμικές και διοικητικές παρεμβάσεις που έγιναν μέχρι σήμερα, ενώ με την σειρά τους οι υποδιοικητές των νοσοκομείων, κ.κ. Σαρισαβίδης, Μιχαλακούκος και Τριγώνης, ενημέρωσαν για τις δυνατότητες αναβάθμισης, τον προγραμματισμό νέων κλινών, τη δημιουργία γυναικολογικής μονάδας, την αναβάθμιση του Παίδων Πεντέλης σε Παίδων και Εφήβων, την αγορά νέων μηχανημάτων, καθώς και την πρόσληψη νέου προσωπικού.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Βριλησσίων Ξένος Μανιατογιάννης, ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου, ο Δήμαρχος Παλλήνης Θανάσης Ζούτσος, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ο περιφερειακός σύμβουλος Φ. Χρυσικός, ο Υποδιοικητής Α΄ΥΠΕ Δημήτρης Μαγριπλής, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Π. Φυκίρης, η Πρόεδρος του ΟΚΠΑΔΒ Β. Αρσένη – Λάμπρου, η Αντιπρόεδρος του ΟΚΠΑΔΒ Α. Κούτρα, ο Πρόεδρος της 2ης Σχολ. Επιτροπής Α. Εγκολφόπουλος, η Πρόεδρος της Κοινωνίας των Πολιτών Μ. Ντούμα και πλήθος εργαζομένων.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ