Ελάτε στην παρέα μας

Βουλή

Ενημέρωση από το γραφείο του Βουλευτή Παντελή Ασπραδάκη

Δημοσιεύθηκε

στις

Συζήτηση για την αποχέτευση στην Ανατολική Αττική

Για ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα της Ανατολικής Αττικής, την έλλειψη αποχετευτικού δικτύου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Yπουργό Περιβάλλοντος Ενεργείας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Γιώργο Παπακωνσταντίνου, μετά από πρωτοβουλία του Βουλευτή Αττικής κ. Παντελή Ασπραδάκη σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουμε από το γραφείο του  Βουλευτή.
Κατά τη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Υπουργού, ο Παντελής Ασπραδάκης ενημέρωσε τον υπουργό για το χρόνιο πρόβλημα της έλλειψης αποχέτευσης, τις προσπάθειες που έχουν γίνει τα προηγούμενα χρόνια για την προώθηση του έργου αλλά και τα προβλήματα που προκύπτουν στο περιβάλλον.
Ταυτόχρονα ανέδειξε τους προβληματισμούς και την ευαισθησία της τοπικής κοινωνίας για ένα μεγάλο έργο που θα πρέπει να εξασφαλίζει σύγχρονες συνθήκες λειτουργίας με μηδενικές  επιπτώσεις στην καθημερινότητα των πολιτών.
Κατόπιν οι εκπρόσωποι του δήμου Σπάτων, και συγκεκριμένα ο Δήμαρχος κ. Μάρκου και οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Μάρκου και Μαργέτης εξέθεσαν τα αιτήματά τους για το ΚΕΛ Βορείων Μεσογείων που ναι μεν θα επιλύει το πρόβλημα της αποχέτευσης για την ευρύτερη περιοχή αλλά θα διασφαλίζει περιβαλλοντικά και λειτουργικά την τοπική κοινωνία.
Από τη μεριά του ο υπουργός εκδήλωσε τη διάθεσή του να προωθηθεί το έργο. Ζήτησε να υπάρξουν περαιτέρω συναντήσεις με συνεργάτες του, προκειμένου να ερευνηθούν και να εξευρεθούν τρόποι για την προώθηση της αποχέτευσης που θα συντελέσει αποφασιστικά στην προστασία του περιβάλλοντος για την ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Αττικής.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ