Ελάτε στην παρέα μας

Ατζέντα

Η «Μάντισσα» Μαρίνα Σάττι στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης

Δημοσιεύθηκε

στις

Η ταλαντούχα τραγουδοποιός με τα 5 εκατ. views στη διασκευή “Μάντισσα” Μαρίνα Σάττι είναι προσκεκλημένη της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Λυκόβρυσης Πεύκης και του 2ου ΓΕΛ Πεύκης σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00 στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.
Τη Μαρίνα Σάττι γνωρίσαμε πριν περίπου ενάμισι χρόνο με τη διασκευή στο παραδοσιακό τραγούδι “Κούπες” που είχε φθάσει στα 10 εκατομμύρια YouTube views. Σημειώνεται ότι η φορά που η Σάττι κέντρισε το ενδιαφέρον των μουσικόφιλων, ήταν με την παρουσία της σε δύο μουσικά projects: Το πρώτο, αφορούσε την συμμετοχή της στο cd Retropolis ΙΙ – με το γνωστό τραγούδι του Βασίλη Τσιτσάνη “Αργοσβήνεις μόνη”, σε διασκευή του Tareq – και το δεύτερο, στο διαδικτυακό “7 τραγούδια για το καλοκαίρι” ( με το τραγούδι “Ένα καλοκαίρι” – στίχοι: Αλέξης Αλεξόπουλος και μουσική: Γιάννης Σπανός).
Πρόσφατα την απολαύσαμε στο ανατρεπτικό video της επιτυχίας της «Μάντισσας» που έχουν σκηνοθετήσει οι Kimino και το οποίο γυρίστηκε στο κέντρο της Αθήνας, στη Βαρβάκειο και την Αθηνάς έγινε αμέσως viral. Η μουσική είναι της Μαρίνα Σάττι και οι στίχοι του Μιχάλη ΜΕΘ Κουινέλη. Σε λιγότερο από 48 ώρες και έχοντας χιλιάδες posts και shares στα social media, το clip ξεπέρασε τις 1 εκατομμύριο προβολές στο YouTube κάνοντας το έτσι αμέσως Νο1 YouTube Trend.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ