Ελάτε στην παρέα μας

Ατζέντα

Το Πνεύμα των Χριστουγέννων είναι εδώ

Δημοσιεύθηκε

στις

Kυριαρχουν οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις και δρώμενα στην ατζέντα εκδηλώσεων των επόμενων ημερών στα βόρεια προάστια.

Σάββατο 14 Δεκεμβρίου

Βορέειος Βιβλιοθήκη του Δήμου Αμαρουσίου: Μία διαφορετική διαδραστική παρουσίαση του παραμυθιού των αδελφών Γκριμ «Ο παπουτσής και τα ξωτικά» θα προσφέρει στα παιδιά η συγγραφέας – εκπαιδευτικός Μαριλένα Καββαδά, στις 11:30 π.μ. στο χώρο της Βιβλιοθήκης (Στ. Δραγούμη 30 και Μιλτιάδου, Μαρούσι). Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος. Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές έως την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου στο τηλ. 2106147181.

Δήμος Μεταμόρφωσης: Στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου, στις 8 μ.μ., στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου στο κτήμα Δηλαβέρη (Κύμης και Λητούς) θα ακουστούν χριστουγεννιάτικες μελωδίες σε συνεργασία με το Αριάδνειο Ωδείο.

Nέα Ιωνία: O βραβευμένος νεαρός κιθαρίστας Βασίλης Βίγκος διοργανώνει μια συναυλία κιθάρας με κλασσικά έργα των Bach, Juliani και Tedesco, μεταξύ άλλων, στο Ωδείο Εν Οργάνοις (Ισμήνης 9, μεταξύ Σάρδεων και Αντιγόνης, Περισσός πλησίον σταθμού Ηλεκτρικού) στις 8 μ.μ.

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου

Πολιτιστικός Σύλλογος Χίων Κηφισιάς και Βορείου Αττικής: Για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού του έργου, ο σύλλογος διοργανώνει  Bazaar Χιώτικων προϊόντων, στα γραφεία του (Ρήγα Φεραίου 19 και Ροδάνθης  2) από τις 10.00 το πρωΐ μέχρι τις 18.00 το απόγευμα.

Ωδείο Δήμου Νέας Ιωνίας: Το ωδείο διοργανωνει στη Χριστουγεννιάτικη συναυλία στον κινηματογράφο Αστέρα
(Ασκληπιού 4 – πίσω από τον ΟΤΕ) την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου στις 11.00 π.μ. Συμμετέχουν τα μουσικά σύνολα, η παιδική χορωδία και οι μαθητές του ωδείου.

Σύνδεσμος Αλαγιωτών: Απογευματινό τσάι διοργανώνει ο σύλλογος στο Cleo Cafe (Ηρακλείου και 28ης Οκτωβρίου, Νέα Ιωνία) στις 17.00 που θα περιλαμβάνει χριστουγεννιάτικες μελωδίες από την χορωδία Φίλων της Μουσικής υπό την αιγίδα του Συνδέσμου.

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου

Δήμος Νέας Ιωνίας: Με αφορμή την άδεια επαναλειτουργίας ελληνικής  σχολής στην Ίμβρο ύστερα από 48 ΧΡΟΝΙΑ το Ελληνικό Ίδρυμα Ιστορικών Μελετών (ΙΔ.ΙΣ.ΜΕ) σε συνεργασία με το Δήμο Νέας Ιωνίας παρουσιάζει στις 19.00 τα  ντοκιμαντέρ “Ίμβρος-Τένεδος: Της Μνήμης και της Λήθης” στον κινηματογράφο Αστέρας. Είσοδος ελεύθερη.

Δήμος Αμαρουσίου: Το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού διοργανώνει εορταστική συναυλία με τη συμμετοχή της Μικτής Χορωδίας του
Δήμου Αμαρουσίου με θέμα:«Χριστούγεννα στην καρδιά μας». Η μουσική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί  στις 19:30 στο θέατρο ΔΑΪΣ (Μεσογείων 151, Μαρούσι),με ελεύθερη είσοδο. Για τη μετακίνηση των πολιτών  λεωφορεία της Δημοτικής Συγκοινωνίας θα πραγματοποιούν δωρεάν μεταφορά από το σταθμό ΗΣΑΠ Αμαρουσίου. Ώρα αναχώρησης:18:50 έως 19:00. Επιστροφή από το ΔΑΪΣ μετά το πέρας της εκδήλωσης.       

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου

Δήμος Ηρακλείου Αττικής: Στην Πλατεία 28ης Οκτωβρίου, στις 19.00, τα Μουσικά Σύνολα Sol – Fa, παρουσιάζουν Χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

Ιωνικός Σύνδεσμος: Στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συνδέσμου (Λ. Ηρακλείου και Τσουρουκτόγλου, Νέα Ιωνία) θα γίνει στις 7.30 μ.μ., η παρουσίαση του βιβλίου της Πόπης Στεριάδου “ΠΑΣΙΡΟ, μια ζωή μέσα στην τέχνη”. Θα μιλήσει ο ποιητής Γιάννης Πλαχούρης και θα διαβνάσει κείμενα η ηθοποιός Έυα Λιγνού

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου

Δήμος Γαλατσίου: Εκδήλωση βράβευσης προς τιμήν των εθελοντών καθηγητών  του «Κοινωνικού Φροντιστηρίου» διοργανώνει ο δήμος στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου  «Θάνος Κωτσόπουλος», στο ισόγειο του Δημαρχείου (Αρχιμήδους και Ιπποκράτους), ώρα 20:00.

Δήμος Αγίων Αναργύρων-Καματερού: Τα παιδιά από τα τμήματα Θεατρικού Παιχνιδιού του Δήμου θα προσπαθήσουν με «Χριστουγεννιάτικα δρώμενα» να βάλουν στο χριστουγεννιάτικο κλίμα τους δημότες στις 18:30 στην Αίθουσα Α΄ ΚΑΠΗ στους Αγίους Αναργύρους.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ