Ελάτε στην παρέα μας

Ανακοινώσεις

Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος επιδοτεί πρόγραμμα για άνεργους δημότες Παπάγου-Χολαργού

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού πρόκειται να υλοποιήσει, από τις 15 Σεπτεμβρίου 2018 έως και τα τέλη Ιανουαρίου 2019, ένα πρόγραμμα για την καταπολέμηση της ανεργίας με τίτλο «Επιταχυντής Δεξιοτήτων Mellon». Το πρόγραμμα θα αναπτύξει και θα ενδυναμώσει τις επαγγελματικές δεξιότητες των συμμετεχόντων, βοηθώντας τους να διεκδικήσουν και να διατηρήσουν μια θέση στην αγορά εργασίας.

Ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού θα παρέχει αίθουσες στη Βίλλα Σαλίγκαρου και στη «Μελίνα Μερκούρη» για μια σειρά εργαστηρίων, ενώ θα εκδώσει και σχετική πρόσκληση ενδιαφέροντος.

Το πρόγραμμα που έχει σχεδιάσει και υλοποιεί η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση «Knowl» με 100% χρηματοδότηση του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, σύμφωνα με την εισήγηση που παρουσιάστηκε, ξεχωρίζει για την εξατομικευμένη προσέγγιση και μεθοδολογία που εφαρμόζει, για τα σύγχρονα εργαλεία και τεχνικές υψηλών απαιτήσεων και ποιότητας που αξιοποιεί, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι το 50% των συμμετεχόντων μέχρι σήμερα έχει καταφέρει να ενταχθεί στην αγορά εργασίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ