Ελάτε στην παρέα μας

Ανακοινώσεις

Αιμιλία Τζίβα: Κουβέντα για την ταμπακέρα από τη διοίκηση Μπάμπαλου

Δημοσιεύθηκε

στις

Νέα απάντηση από την Αιμιλία Τζίβα για το Γήπεδο Πρασίνου Λόφου στο Νίκο Μπάμπαλο. Η απάντηση έχει ως εξής:

“Με μεγάλη έκπληξη διαβάσαμε την απάντηση της διοίκησης του Δήμου για το γήπεδο της Πρασίνου Λόφου, η οποία μας πληροφορεί ότι το έργο σταμάτησε γιατί ο εργολάβος δεν είχε πληρωθεί από την αρχή του έργου και σταμάτησε τις εργασίες !! Επιπλέον μας λένε ότι η Περιφέρεια Αττικής πρέπει να ζητήσει και συγνώμη που δεν πλήρωσε τον εργολάβο να κουκουλώσει άρον άρον και καθ’ υπόδειξη του Δήμου Ηρακλείου τις λακκούβες ενός γηπέδου που έλεγαν ότι έχει προδιαγραφές FIFA!!! (ψέμα), χωρίς να μπει υπόστρωμα από κάτω. Με άλλα λόγια μας λένε να ζητήσει συγνώμη η Περιφέρεια Αττικής γιατί πρόταξε την ασφάλεια των παιδιών και των αθλητών, και όχι τα συμφέροντα του εργολάβου.

Κουβέντα όμως για την ταμπακέρα, δηλαδή για την 4μηνη καθυστέρηση του Δήμου Ηρακλείου να αποφασίσει την κάλυψη του υποστρώματος όπως υποχρεούνταν. Κουβέντα για την εξοργιστική ολιγωρία, την αδιαφορία και την έλλειψη ανάληψης ευθύνης της διοίκησης Μπάμπαλου. Και αυτές οι ευθύνες δεν κρύβονται πίσω από λαθροχειρίες και κόλπα όπως το να αναρτάς δήθεν αποφάσεις της Περιφέρειας κόβοντας όμως τα κρίσιμα σημεία που σε εκθέτουν.

Το πρόβλημα κύριοι της Διοίκησης, δεν είναι να μπορεί κάποιος να γράφει έκθεση ιδεών το πρόβλημα είναι να μπορεί να διαβάζει. Και μερικές φορές είναι καλύτερο να μη λες καμία δικαιολογία παρά να λες μία κακή. Γιατί γνωρίζετε πολύ καλά ότι, αν η Περιφέρεια Αττικής δεν δεχόταν το αίτημα της ειδικής διακοπής εργασιών του εργολάβου θα έπρεπε να τον έβγαζε έκπτωτο και να έμενε το έργο στη μέση με ένα ξηλωμένο τάπητα.. δηλαδή το γήπεδο να μην τελείωνε ποτέ. αυτά για την ιστορία !

Απορίας άξιον πάντως είναι το πως επιτρέπει ο κ. Μπάμπαλος, να εκτίθεται ο Δήμος μας με τέτοιες φαιδρές ανακοινώσεις, απέναντι στην Περιφέρεια Αττικής η οποία έχει το βάρος της χρηματοδότησης όλων των μεγάλων έργων που γίνονται στο Ηράκλειο με εξαίρετους μηχανικούς να παρακολουθούν την πορεία τους.

Ο παιδικός σταθμός στην Πλαπούτα, οι ασφαλτοστρώσεις που γίνονται σε όλο το Ηράκλειο, το κλειστό γυμναστήριο στη Ζεφύρου, η υπογειοποίηση της Μελίνας Μερκούρη, η διάνοιξη της λεωφόρου Ηρακλείου, η κατασκευή παιδικών χαρών, είναι μόνο μερικά μόνο από τα έργα που έχουν τη σφραγίδα της Περιφέρειας Αττικής η οποία απλόχερα πρόσφερε βοήθεια στο Ηράκλειο και αξίζει όχι μόνο το σεβασμό αλλά και την αναγνώριση από το Δήμο μας. Για τα παραπάνω έργα θα επανέλθουμε για το κάθε ένα αναλυτικά, γιατί και εκεί έχουν μεγάλο ενδιαφέρον οι μελέτες και η πορεία των έργων.

Σε ότι αφορά την ουσιαστική απάντησή μας, τη μεταφέρουμε στους συμπολίτες μας που έχουν γνώση και αξιοπρέπεια και στις ερχόμενες εκλογές θα δείξουν ότι δεν ανέχονται ούτε τον εμπαιγμό, ούτε και την κοροϊδία.

Το γραφείο ΤΥΠΟΥ”

Αιμιλία Τζίβα: «Η αλήθεια για το γήπεδο της Πρασίνου Λόφου»

Επανεκκίνηση έργων αποκατάστασης χλοοτάπητα δημοτικού γηπέδου – ευθύνες Περιφέρειας Αττικής

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ