Ελάτε στην παρέα μας

Ανακοινώσεις

Νέα αξιόλογη πρόταση της Δημοτικής Ομάδας «Λυκόβρυση – Πεύκη 2020»

Δημοσιεύθηκε

στις

Επιστολή προς τον Δήμαρχο , Τάσο Μαυρίδη απέστειλε η Δημοτική Ομάδα «Λυκόβρυση – Πεύκη 2020» με μία ιδιαίτερα αξιόλογη πρόταση για ονοματοδοσία του νέου πολυχώρου που κατασκευάζεται στην πόλη. Μεταξύ άλλων η Δημοτική Ομάδα αναφέρει σε ανακοίνωσή της:
«Ο Δήμος μας εδώ και χρόνια είναι μια Καλλικρατική ένωση δύο πόλεων της Λυκόβρυσης και της Πεύκης. Στη Λυκόβρυση και συγκεκριμένα στο ΟΤ09 ανεγείρεται εδώ και χρόνια ένας θαυμάσιος πολυχώρος αναψυχής και διασκέδασης για όλους τους συμπολίτες μας, αλλά ιδιαίτερα για τους κατοίκους της Λυκόβρυσης, οι οποίοι θα το απολαμβάνουν δικαιωματικά, διότι ως γνωστόν έμμεσα το έχουν χρηματοδοτήσει με τα αυξημένα Δημοτικά τέλη που πληρώνουν εδώ και χρόνια!
Για το λόγο αυτό η Δημοτική Κίνηση ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ 2020 προτείνει προς το Δημοτικό Συμβούλιο να ονομαστεί ο περιβάλλων χώρος που ετοιμάζεται το έργο ως ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ! Είναι ένας ελάχιστος φόρος τιμής προς όλους τους συμπολίτες μας και ιδιαίτερα αυτούς της Λυκόβρυσης οι οποίοι αναμένουν την αποπεράτωση του έργου με μεγάλη προσμονή. Κι αυτό γιατί ο πολυχώρος αυτός θα αναβαθμίσει αφενός την συγκεκριμένη περιοχή, αλλά συγχρόνως θα προσφέρει πολύ αξιόλογες υπηρεσίες στους συμπολίτες μας
Η Κίνησή μας έχει ήδη αποστείλει ανάλογη επιστολή με το αίτημά και την ιδέα μας προς τον κο Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο και αναμένουμε τη θετική ανταπόκρισή τους».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ