Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Η Φένια Παπαγεωργίου ανέλαβε διοικητικό πόστο στο βόλει γυναικών της ΑΕΚ

Δημοσιεύθηκε

στις

Προσπάθεια επιστροφής στην κορυφή 

Σε διοικητικό ρόλο με κυρίαρχες αρμοδιότητες πέρασε η πρώην διεθνής αθλήτρια της ΑΕΚ Φένια Παπαγεωργίου στο τμήμα γυναικών βόλεϊ της Ενωσης και είναι αυτή που κινεί τα νήματα όσον αφορά τον αγωνιστικό σχεδιασμό της ομάδας.

Ηδη είχε επαφή με τον τεχνικό Αποστόλη Οικονόμου με τις δύο πλευρές να έχουν τη διάθεση να κινηθούν μαζί και την νέα αγωνιστική περίοδο. Γενικότερα υπάρχει εκτίμηση στο έργο του τεχνικού αλλά και πίστη ότι μπορεί να οδηγήσει τις κοπέλες του Δικέφαλου στην επιστροφή στην κορυφή του Ελληνικού Γυναικείου βόλεϊ. Η παρουσία της Παπαγεωργίου έχει χαροποιήσει τις συναθλήτριες της, ενώ η ίδια έχει βάλει ως προτεραιότητα την παραμονή των Κάταλιν Κις, Αθηνά Παπαφωτίου και Σόνια Μποροβίντσεκ. Παράλληλα, επιθυμία της είναι και η ανανέωση συμφωνίας με την Σία Τοτσίδου, της οποίας η απουσία κόστισε μέγιστα στην ΑΕΚ στους τελικούς του πρωταθλήματος κόντρα στον Ολυμπιακό. Σίγουρα θα υπάρξουν και κινήσεις ενίσχυσης μέσω μεταγραφών, αλλά χρειάζεται πρώτα να οριστικοποιηθεί η παρουσία του προπονητή. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει ενδιαφέρον της Ενωσης για τις Κοσμά και Καβαθά που αγωνίστηκαν την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο στον Ολυμπιακό.        

Οικονομικά προβλήματα για το ανδρικό τμήμα  

Αντίθετα, αβέβαιο δείχνει το παρόν της ανδρικής ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ που φέτος κατάφερε να επιστρέψει στην Α1 κατηγορία αλλά τα οικονομικά της αποτελούν δύσκολο θέμα προς λύση. Τα χρέη ύψους 400.000 από τις προηγούμενες θητείες στην μεγάλη κατηγορία βαραίνουν την Ενωση και η όποια πρόθεση του επιχειρηματία κ. Στυλιανέλλη δείχνει να οδηγείται σε ναυάγιο μετά την απουσία του από το Δ.Σ. του σωματείου για να αναλάβει το τμήμα. Για να αγωνιστεί ο Δικέφαλος στη μεγάλη κατηγορία χρειάζεται να προχωρήσουν σε διακανονισμούς με τους πιστωτές έτσι ώστε το χρέος να γίνει βιώσιμο και όχι άμεσα απαιτητό. Μόνο έτσι οι κιτρινόμαυροι θα έχουν την ευχέρεια να πληρώσουν τα χρέη τους διακανονισμένα σε βάθος ετών, χωρίς να κινδυνεύει άμεσα με την έκπτωση της εγγυητικής επιστολής που θα κατατεθεί. Η κατάσταση δεν είναι εύκολο να ξεκαθαρίσει και η μεγαλύτερη πιθανότητα είναι η ΑΕΚ να μην αγωνιστεί στην Α1 αλλά να δηλώσει συμμετοχή στην Α2 κατηγορία.  

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ