Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Ανοιχτή επιστολή διαμαρτυρίας του Απόλλωνα Χαλανδρίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Βανδαλισμοί στο γήπεδο του  Κάτω Χαλανδρίου

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους ανθρώπους του Απόλλωνα Χαλανδρίου καθώς στο γήπεδο της ομάδας πίσω από το Νομισματοκοπείο  προκλήθηκαν μεγάλες φθορές από άγνωστους κουκουλοφόρους. Οι ιθύνοντες του σωματείου, το οποίο φέτος ανέβηκε στην πρώτη κατηγορία της ΕΠΣΑ, προχώρησαν στην έκδοση ανακοίνωσης που αναλυτικά αναφέρει:

“Μια άσχημη εικόνα αντικρίσαμε στο γήπεδο της ομάδας αφού σε αυτό είδαμε αντιφασιστικά  μηνύματα, σκισμένες Ελληνικές σημαίες, ρημαγμένα δίχτυα στις δύο εστίες ενέργειες που με φασιστικές μεθόδους κάποιοι κουκουλοφόροι δράστες έκαναν σε αυτό. Ενημερώνουμε λοιπόν ότι ο σύλλογος μας δεν έχει σχέση με τον πολιτικό χώρο και είναι ένα αθλητικό σωματείο με μόνο αντικείμενο ενασχόλησης το ποδόσφαιρο.

Οσο για τις ρατσιστικές μας πεποιθήσεις που μας κατηγορούν θα ήταν καλύτερο να πάτε μία βόλτα από τον καταυλισμό (αν γνωρίζετε που βρίσκεται) και να ρωτήσετε τους ίδιους του Ρομά τον λόγο που δεν ήρθαν οι ίδιοι εδώ και τόσο καιρό να καταστρέψουν το γήπεδό μας. Να ρωτήσετε τους ίδιους τρία χρόνια ποιος κάνει προπόνηση στα παιδιά τους χωρίς κανένα οικονομικό όφελος και εάν τα παιδιά τους νιώθουν κάποιοι είδος απόρριψης από τους ανθρώπους του Απόλλωνα. Ανοίξτε λοιπόν τα μάτια σας και την επόμενη φορά που θα επισκεφτείτε το γήπεδό μας, φροντίστε να έχει φως για να γνωριστούμε και να κάνουμε διάλογο έχοντας μαζί μας ‘’τον τσιπούρα τον αλουμίνιο, τον αρκούδα τον πατάτα και τους υπόλοιπους φίλους μας’’ για να σας βεβαιώσουν πως δεν έχουν νιώσει ποτέ την ανάγκη για οποιαδήποτε μορφής προστασίας!!!

“Πάνω απ’όλα είμαστε άνθρωποι”

Εδώ στον Απόλλωνα πάνω από όλα είμαστε άνθρωποι. Είμαστε όμως και κατά της μετεγκατάστασης των Ρομά στον χώρο αυτό αφενός γιατί είναι ο μόνος με πράσινο στην ευρύτερη περιοχή και πιστεύουμε πως η προσωρινή αυτή λύση δεν αποτελεί λύση για τον πληθυσμό των Ρομά με  τους ίδιους άλλωστε να την απορρίπτουν”.   

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ